Fotbal international

Prima veste bună pentru Pep Guardiola. Kevin De Bruyne rămâne la Manchester City indiferent de decizia TAS

11.07.2020 | 18:07
Prima veste buna pentru Pep Guardiola Kevin De Bruyne ramane la Manchester City indiferent de decizia TAS
ADVERTISEMENT

Mijlocașul belgian Kevin De Bruyne a anunțat că vrea să rămână la Manchester City indiferent de decizia TAS cu privire la o posibilă excludere a ”cetățenilor” din Champions League.

Manchester City a fost suspendată din cupele europene timp de doi ani și obligată la plata unei sume de 30 milioane euro pentru nerespectarea în mai multe rânduri a regulamentului de fair-play financiar.

ADVERTISEMENT

Englezii au contestat imediat decizia UEFA la TAS, iar hotărârea forului de la Lausanne va fi anunțată la începutul săptămânii viitoare.

Decizia TAS nu influențează rămânerea lui Kevin De Bruyne la Manchester City

Până la aflarea verdictului, ”cetățenii” au primit o veste bună de la mijlocașul Kevin De Bruyne, care, conform publicației Daily Mail, își dorește să rămână la Manchester City indiferent de decizia pe care o va lua TAS.

ADVERTISEMENT

Internaționalul belgian în vârstă de 29 de ani nu are niciun gând să părăsească gruparea de pe Etihad Stadium, mai ales că soţia sa, Michele, urmează să nască al treilea copil al cuplului în acest an.

Kevin De Bruyne mai are contract cu Manchester City până în vara anului 2023, cu un salariu de 280.000 lire sterline pe săptămână, iar presa britanică notează că belgianul nu are de gând să-i forțeze pe conducătorii clubului să-l vândă la altă formație în cazul în care ”cetățenii” vor fi excluși din cupele europene.

ADVERTISEMENT

Pep Guardiola a vorbit despre procesul pe care Manchester City îl are la TAS, în privința excluderii din competițiile europene. Tehnicianul lui Manchester City este încrezător că decizia de la TAS va fi în favoarea ”cetățenilor”, iar echipa sa va participa și în sezonul viitor în Liga Campionilor.

Între timp, Pep Guardiola a refuzat prelungirea contractului cu Manchester City, care mai e valabil până în 2021. Decizia finală pe care tehnicianul o va lua ține foarte mult de anunțul care va veni luni, 13 iulie, de la Lausanne.

ADVERTISEMENT

În acest ssezon de Champions League, Manchester City este cu un pas în Final 8 care se va desfășura la Lisabona. ”Cetățenii” au învins, în deplasare, cu scorul de 2-1, pe Real madrid, în prima manșă din optimile de finală. În cazul unei calificări, englezii vor întâlni învingătoarea dintre Juventus Torino și Olympique Lyon.

ADVERTISEMENT