ADVERTISEMENT
News

Prima victimă după ce a căzut moțiunea PSD-ului! Deputatul PSD Dan Ciocan, exclus din partid

Autor: Alexandru Năstase | 01.09.2020 | 07:19
Prima victimă după ce a căzut moțiunea PSD-ului! Deputatul PSD Dan Ciocan, exclus din partid
Dan Ciocan a fost exclus din PSD. Sursa foto - facebook

Prima victimă după ce a căzut moțiunea PSD-ului este deputatul PSD Dan Ciocan. Acesta a fost exclus din partid de către Biroul permanent al PSD Caracal.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că acesta făcea parte din organizaţie de mai mulți ani. Culmea sau nu, dar unul dintre motivele îndepărtării a fost absenţa din Parlament.

În mod evident, discutăm despre faptul că deputatul nu a fost prezent în ziua în care se dezbătea fix moţiunea împotriva Guvernului.

ADVERTISEMENT

Deputatul PSD Dan Ciocan, prima victimă după ce a căzut moțiunea PSD-ului!

Astfel, conform unui comunicat al preşedintelui PSD Olt, Marius Oprescu excluderea din partid a deputatului Dan Ciocan a fost decisă  în şedinţă statutară Biroului permanent al PSD Caracal, cu votul tuturor celor prezenţi.

Mai mult de atât, liderul PSD Olt punctează că deputatul Dan Ciocan a încercat să convingă membri ai PSD să candideze la Caracal din partea Pro România.

ADVERTISEMENT

„Motivele excluderii sunt următoarele: absenţa de la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban; (…)

(…) încercările repetate de a convinge, în sediul PSD Caracal, folosindu-se de calitatea sa de deputat, membri cu notorietate ai PSD să candideze pentru Consiliul Local Caracal din partea formaţiunii Pro România.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, s-a observat că nu mai rezonează de mult timp cu principiile organizaţiei PSD Olt, organizaţie care i-a oferit totul, din punct de vedere politic: două mandate de deputat şi funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Caracal,(…)

(…)una dintre cele mai importante organizaţii din judeţ. Organizaţia noastră s-a delimitat dintotdeauna de atitudini duplicitare, ipocrizie şi lipsă de caracter”, se precizează în comunicatul preşedintelui PSD Olt.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!