Prima zi de Champions League lipsită de surprize majore. Ai mizat pe jucătorii potriviți în FootballCoin!

19.09.2018 | 15:56
Prima zi de Champions League lipsita de surprize majore Ai mizat pe jucatorii potriviti in FootballCoin

Noul sezon de Champions League a început, iar majoritatea echipelor favorite au reușit să își asigure victoria în prima partidă din cadrul grupelor. Să vedem care jucători au fost vedetele competițiilor FootballCoin.

Liverpool, finalista ediției de anul trecut, a furat startul în fața rivalilor din grupa C, Paris Saint-Germain, câștigând cu 3-2. Meciul a fost notabil și pentru reîntoarcerea lui Daniel Sturridge, absent din cadrul Champions League pentru 2379 de zile. Atacantul a marcat primul gol al echipei sale, iar managerii care au mizat pe el, au obținut 36.68 de puncte.

Echipa britanică a fost risipitoare, pierzând avansul inițial de două goluri. Kylian Mbappe (30.44 puncte în meciul de aseară), aflat deja la a treia participare în cadrul Champions League, a egalat pentru PSG în ultimele minute ale partidei. Însă Liverpool și-a demonstrat pentru încă o dată forța ofensivă, iar Robert Firmino (20.67 puncte), proaspăt intrat pe teren, a marcat golul victoriei în ultimul minut regulamentar.

În cealaltă partidă a grupei, Steaua Roșie Belgrad, revenită în competiție după o pauză de 26 de ani, a obținut un rezultat de egalitate cu vice-campioana Serie A, Napoli. Marko Marin revine în Champions League, obținând 26.11 puncte. Marin a evoluat pentru patru echipe diferite în cadrul competiției, într-o carieră care l-a purtat pe german la cluburi precum Chelsea, Olympiakos Pireu sau Steaua Roșie.

Favoritele grupei A și-au câștigat cele trei puncte, însă nu fără efort. Dortmund a marcat târziu, prin Christian Pulisic, și și-a asigurat victoria împotriva lui Club Brugge. În cealaltă partidă, Monaco a pierdut acasă împotriva lui Atletico Madrid. Diego Costa (27.07  puncte) a încheiat seria meciurilor fără gol, iar fundașul Jose Gimenez, marcator al golului decisiv, a obținut unul dintre cele mai bune scoruri din joc, 64.37 puncte.

Nu a fost nimic surpinzător nici în cazul victoriei Barcelonei împotriva campioanei olandeze PSV. Lionel Messi a oferit obișnuita prestație excepțională, reușind un hat-trick și 65.34 puncte în FootballCoin. Ousmane Dembélé și-a adăugat numele pe lista marcatorilor, a obținut 41.99 puncte și a devenit favorit pentru ocuparea unui post de titular în meciurile viitoare.

Echipa câștigătoare în competiția FootballCoin de ieri

Tottenham ratează o nouă oportunitate importantă, de data aceasta în fața lui Inter Milano. Britanicii au dominat pe toată durata meciului, însă au reușit să marcheze o singură dată, prin Christian Eriksen (53.61 puncte). Situația a scăpat însă de sub control în finalul partidei. Mai întâi Mauro Icardi (25.73 puncte) a marcat un gol spectaculos de la distantă, în minutul 86. Apoi, folosindu-se de stimulul moral, italienii au punctat prin mijlocașul Matias Vecino (38.47 puncte), pentru a câștiga partida.

Galatasaray, bucurându-se de extraordinarul suport al fanilor, a jucat foarte bine și pare gata să devină favorita Grupei D. Echipa turcă a câștigat cu ușurință împotriva lui Lokomotiv Moscova, cu scorul de 3-0.

În cealaltă partidă a grupei, Shalke 04 și Porto au încheiat la egalitate, 1-1, iar ambele echipe vor spera să se strecoare în a doua poziție a clasamentului și să își asigure calificarea în faza următoare. Portarul Iker Casillas a devenit primul jucător care să participe în cadrul a 20 de sezoane ale Champions League și a avut o bună evoluție confirmată de cele 24.61 de puncte FootballCoin.

Champions League se întoarce în această seară pentru a doua fază a primei etape a grupelor. Nu uita să te înregistrezi și să îți alegi echipa pentru competiții. FootballCoin caută cei mai buni manageri și vrea să îi răsplătească cu premii în XFC.