Sport

Prima zi de vacanță, prima zi de fotbal la Dinamo! Amplă selecție organizată la București și în alte zone ale țării

FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea din Liga a 4-a, demarează o amplă selecție la nivel de copii și juniori în București, dar și în alte zone ale României.
07.06.2022 | 15:25
Prima zi de vacanta prima zi de fotbal la Dinamo Ampla selectie organizata la Bucuresti si in alte zone ale tarii
FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, activează în Liga a patra. Sursă foto: FC Dinamo.ro
ADVERTISEMENT

Echipa lui Nicolae Badea continuă campania de atragere a copiilor care își doresc să facă fotbal la Dinamo, iar clubul din Liga 4 organizează noi preselecții.

Dinamo, amplu proces de selecție la nivel de copii și juniori în această vară

Clubul lui Nicolae Badea are planuri mari în această vară și a făcut marele anunț printr-un comunicat care se adresează tuturor dinamoviștilor.

ADVERTISEMENT
Preselecție juniori FC Dinamo
FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, activează în Liga a patra. Sursă foto: FC Dinamo.ro

Începând cu 8 iunie, orice puști care își dorește să îmbrace tricoul lui Dinamo se poate prezenta la preselecțiile organizate de „alb-roșii”: „Prima zi de VACANȚĂ, prima zi de FOTBAL la DINAMO! ÎNCEP ÎNSCRIERILE la Centrul de Copii și Juniori FC DINAMO! Vă așteptăm cu mic, cu mare, pe terenul de iarbă din Complexul Sportiv Studențesc Tei – Str. Oltețului nr. 10, București”.

FC Dinamo a anunțat și orarul pentru cei interesați să își înscrie copiii: „Miercuri – 8 iunie 2022, ora 19:00 – ÎNSCRIERE copii născuți în perioada 2009 – 2012 (U14) – fete și băieți. Joi – 9 iunie 2022, ora 19:00 – ÎNSCRIERE copii născuți în perioada 2013 – 2016 (U 10) – fete și băieți. O vară de fotbal la DINAMO!

ADVERTISEMENT

ÎNSCRIERILE ȘI ANTRENAMENTELE CONTINUĂ PE TOATĂ PERIOADA VERII! Pentru mai multe detalii vă stau la dispoziție cei doi antrenori la tel: 0742.808.682 și 0749.300.081. Găsiți programul complet pe: www.fcdinamo.ro”, se anunță într-un comunicat al clubului lui Nicolae Badea.

FC Dinamo își caută viitorul și în Moldova

Echipa lui Nicolae Badea din eșalonul al patrulea a organizat de 1 iunie o selecție la nivel de juniori în orașul Târgu Ocna, unde au fost prezenți zeci de copii din toată zona Moldovei: Suceava, Târgu Ocna sau Onești.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Copilului, iar la selecție a participat și fostul mare antrenor Ioan Sdrobiș, în vârstă de 76 de ani.

„De Ziua Copilului, FC DINAMO BUCUREȘTI organizează un eveniment de selecție juniori în Târgu Ocna!

ADVERTISEMENT

Pe data de 1 iunie, începând cu ora 11:00, pe stadionul din Târgu Ocna, urmează a fi organizat un eveniment de selecție a juniorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani din Târgu Ocna, Onești și Suceava.”

ADVERTISEMENT