Fotbal intern

Primar acuzat că a lovit un fotbalist pe teren. “M-am trezit cu un pumn în cap”

19.09.2018 | 15:30
Primar acuzat ca a lovit un fotbalist pe teren Mam trezit cu un pumn in cap

Un primar este acuzat că a lovit un fotbalist pe teren, la meciul de Liga a 4-a dintre AS Mihai Bravu și CSM Dunărea Giurgiu, încheiat cu scorul de 3-2. Totul a început după fluierul de final al partidei, când un jucător de-al gazdelor l-a lovit pe un alt fotbalist, iar cel din urmă s-a prăbușit pe gazon. Giurgiuvenii s-au adunat repede în jurul celui lovit, iar în zonă au venit câțiva jucători legitimați la AS Mihai Bravu. Lucuruile au degenerat rapid și unul dintre jucătorii de la CSM Dunărea Giurgiu susține acum că a fost lovit de primarul localității Mihai Bravu, intrat și el pe teren.

“La un moment dat a venit şi domnul primar, care a intrat în conflict cu domnul antrenor al nostru Dorian Gârlea şi l-a lovit cu piciorul în zona tibiei. Eu, unul, ştiind că poartă rang de primar, m-am adresat cuviincios ‘Nenicule, nu este frumos să daţi într-un om mai bătrân’. Am fost îmbrâncit, apoi, când am dat să mă întorc m-am trezit cu un pumn în cap de la domnul primar”, a declarat Alin Pârlogea, care a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

O scenă incredibilă, dar care din păcate se întâmplă destul de des în ligile inferioare din România, acolo unde organizarea meciurilor lasă foarte mult de dorit. M-am simţit urât pentru că eu joc de plăcere. Medical mă simt binişor, mai am mici ameţeli la cap, ca la astfel de lovituri. Nu e grav, dar putea fi mai grav pentru că puteam să cad acolo. Nu pot lăsa lucrurile aşa. Sunt hotărât să merg mai departe în justiţie. Nimeni de la Mihai Bravu nu m-a sunat după incident”, a mai spus jucătorul agresat.

Primarul din Mihai Bravu este acuzat că a lovit un fotbalist pe teren

“Am apelat 112, am chemat ambulanţa şi poliţia. Au întocmit proces verbal de incident. Au stabilit traumatism cranio-cerebral, apoi au plecat cu Alin la spital. La 18:45 s-a terminat meciul, la 19:30 a plecat cu salvarea, iar de la spital a plecat pe la 1:00 noaptea. Vă daţi seama că nu e normal aşa ceva. Imediat, primarul a plecat de la faţa locului, a rămas doar viceprimarul, în aceeaşi formă bună cu injurii şi ameninţări. Singurul meci a fost al conducerii, nu al echipei, pe care o felicit pentru victorie şi modul fair play în care s-au prezentat”, a spus declarat Dan Ignat, vicepreşedintele celor de la CSM Dunărea Giurgiu.

Alin Pârlogea susține că a fost lovit de primarul din Mihai Bravu
Alin Pârlogea susține că a fost lovit de primarul din Mihai Bravu

Primarul Ion Nițu vorbește despre teoria conspirației

Primarul Ion Nițu neagă acuzațiile aduse de jucătorul giurgiuven și susține că totul este o înscenare pentru ca CSM Dunărea să câștige partida la masa verde. “Este un scenariu pe care mi-l fac cei de la Giurgiu. Probabil că vor să câştige meciul la masa verde. Eu nu am fost pe teren, am stat în tribune pe toată durata jocului, iar la final am fost să-mi felicit jucătorii pentru victorie. Nu am lovit pe nimeni”, a spus primarul din Mihai Bravu.

“În urma incidentelor petrecute la sfârșitul partidei dintre AS Mihai Bravu și CSM Dunărea Giurgiu, Comisia de Competiții și Disciplină a AJF Giurgiu decide suspendrea organizării partidelor pe teren propriu, pentru AS Mihai Bravu, pe o periodă de 3 jocuri și o amendă de 300 lei, conform art. 82, pct. 1 din Regulamentul de Organizare şi Desfăşurare a Campionatului Judeţean de fotbal Giurgiu, Liga a-IV-a si Liga a-V-a”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a echipei din Mihai Bravu.