Primarul Buzăului, îndemn inedit pentru ca Viorica Dăncilă să fie votată: „Nu e un geniu, nu a câștigat Nobel, dar este reprezentantul nostru”. Video

Primarul Buzăului, îndemn inedit pentru ca Viorica Dăncilă să fie votată: „Nu e un geniu, nu a câștigat Nobel, dar este reprezentantul nostru”. Video
Primarul Buzăului, îndemn inedit pentru ca Viorica Dăncilă să fie votată: „Nu e un geniu, dar ne reprezintă” *foto: buzaumedia.ro

Campania electorală este în plină desfășurare înainte de turul 2 al alegerilor prezidențiale, iar Viorica Dăncilă îl invită pe Klaus Iohannis la o dezbatere pentru a recupera deficitul de 15 procente pe care îl are față de candidatul PNL. În campania electorală a prezidențiabilului PSD se implică și mai mulți lideri locali, printre care și primarul Buzăului, Constantin Toma. Unul dintre argumentele pe care Toma le-a înaintat pentru votarea lui Dăncilă are un ton parternal: „Nu o fi un geniu”, dar măcar este de-a PSD-iștilor.

Primarul Buzăului, îndemn neortodox pentru ca PSD-iștii să o voteze pe Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă s-a aflat weekend-ul trecut într-un turneu electoral în județul Buzău, alături de alți lideri de la București. Acolo a primit un elogiu mai puțin ortodox din partea primarului Constantin Toma, președintele organizației locale și primarul municipiului Buzău:

 „Vă spun cinstit, poate nu avem cel mai bun candidat care puteam să îl avem. Nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel puţin până acum, dar este reprezentantul nostru şi suntem cu toţii în pericol dacă Viorica Dăncilă nu va ieşi ceea ce trebuie să iasă. Sau cel puţin să obţinem un rezultat extraordinar de bun pentru că am luptat pentru treaba asta”, le-a spus Constantin Toma celor prezenţi.

Primarul din Buzău, unul dintre contestatarii Vioricăi Dăncilă

Primarul din Buzău este unul dintre contestatarii liderului PSD, Viorica Dăncilă și a susținut în ultima perioadă că este nevoie de o resetare a partidului, după toate cele petrecute în ultimii ani:  „E inacceptabil în trei ani să-ţi dărâmi trei guverne şi să mai ai pretenţia să câştigi şi prezidenţialele. S-a făcut tot ce se putea la Buzău. Sunt rezultate bune la Buzău. Mesajul meu e să se întâmple multe lucruri bune la Centru că nu se mai poate continua aşa”, a declarat Constantin Toma.

În judeţul Buzău, Viorica Dăncilă a fost votată de peste 62 de mii de buzoieni, obţinând 34,55% – cu cinci procente peste Klaus Iohannis. În turul doi, şefii PSD Buzău mizează pe un scor de cel puţin 60% – 40%.

Închide ×