News

Primar PNL, implicat într-un grav accident rutier. Edilul, transportat cu elicopterul la spital

09.04.2021 | 16:23
Primar PNL implicat intrun grav accident rutier Edilul transportat cu elicopterul la spital
Primar PNL, implicat într-un grav accident rutier. Edilul, transportat cu elicopterul la spital. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Primarul PNL al unei comune din județul Tulcea a fost implicat într-un accident rutier destul de serios, petrecut vineri după-amiaza pe DJ 222.

Potrivit presei locale, doi oameni au fost implicați în impactul dintre două autoturisme. Un bărbat de 62 de ani a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD.

ADVERTISEMENT

Ar fi vorba de primarul comunei Casimcea (județul Tulcea), Gheorghe Țilincă. Acesta se pare că a fost conștient în momentul în care a fost preluat de aeronavă.

Primar PNL, rănit într-un accident rutier. Edilul a fost transportat cu elicopterul la spital

Edilul liberal al comunei tulcene Casimcea, Gheorghe Țilincă, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean de Urgență Galați, în urma unui accident petrecut vineri, 9 aprilie, scrie RealitateadeTulcea.

ADVERTISEMENT

Evenimentul rutier a avut loc după ora prânzului, pe DJ 222, județul Tulcea.  Potrivit IPJ Tulcea, în cursul zilei de azi, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ222E, între două autoturisme.

”Din primele verificări, a reieșit că un bărbat de 75 de ani din localitatea Cerbu, în timp ce conducea un autoturism din direcția Casimcea-Sarighiol de Deal, la intersecția cu DC24, a virat la stânga, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 62 de ani din localitatea Casimcea.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, a rezultat rănirea bărbatului de 62 de ani, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Galați, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, anunță IPJ Tulcea.

După acest accident, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală. Cercetările continua în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Țilincă, un primar extrem de apreciat în Tulcea

Primarul PNL Gheorghe Țilincă, cel rănit în acest accident, este un politician extrem de apreciat de locuitorii din Casimcea. Conduce destinele localității din 2004. Recent, acesta a acordat un interviu în care a vorbit despre realizările sale din ultimii ani.

Presa locală scrie că acesta a asfaltat 80 % din străzile din comună, a realizat alimentarea cu apă și iluminatul public, iar în prezent este realizată canalizarea în toată localitatea.

ADVERTISEMENT