Fotbal intern

GALERIE FOTO. Ultraşii au protestat după ce Rapidul a fost preluat OFICIAL de Primăria Sectorului 1

Update. După ce a fost făcut anunţul că Primăria Sectorului 1 a primit dreptul de a folosi până la licitaţia organizată pentru cedarea brandului Rapid, sigla, culorile şi denumirea triplei...
20.07.2017 | 11:15
GALERIE FOTO Ultrasii au protestat dupa ce Rapidul a fost preluat OFICIAL de Primaria Sectorului 1
ADVERTISEMENT

Update. După ce a fost făcut anunţul că Primăria Sectorului 1 a primit dreptul de a folosi până la licitaţia organizată pentru cedarea brandului Rapid, sigla, culorile şi denumirea triplei campioane a României, suporterii au ieşi în stradă pentru a afişa mai multe mesaje.

Ultraşii din galeria Rapidului au protestat împotriva finanţării clubului din bani publici şi au afişat mai multe bannere.

ADVERTISEMENT

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

59705e32895df

………………………………………

Rapid Bucuresti este aproape de a reveni în fotbal. Primăria Sectorului 1 a primit dreptul de a folosi până la licitaţia organizată pentru cedarea brandului Rapid, sigla, culorile şi denumirea triplei campioane a României.

Asta înseamnă că Rapidul se poate înscrie în Liga a V-a în această vară. Azuga Waters şi ANAF, principalii creditori ai FC Rapid, sunt de acord ca Primăria Sectorului 1 să primească dreptul de a folosi sigla, culorile şi denumirea clubului ”alb-vişiniu” în schimbul a 5000 de euro lunar până când va avea loc licitaţia.

ADVERTISEMENT

Licitaţia va urma în luna septembrie, adică după începerea campionatului, iar în cazul în care nu va fi revendicată de Primăria Sectorului 1, eventualul câştigător va putea folosi brandul de abia din sezonul 2018-2019. Din acest sezon ar putea fi folosită doar după o eventuală asociere cu Primăria Sectorului 1.

Rapid Bucuresti. “Valoarea brandului se întăreşte”

”Primăria a făcut solicitarea pentru acordul de folosire a numelui Rapid, iar principalii creditorii au fost de acord. E vorba de societatea domnului Moraru şi de ANAF. Până la urmă este un câştig pe care-l obţin creditorii în această perioadă, 5.000 de euro pe lună pentru folosirea numelui Rapid, a culorilor şi a sigleiAcest acord de folosinţă ajută societatea în faliment în perspectiva licitaţiei. Valoarea brandului se întăreşte şi există perspectiva obţinerii unei sume mai mari”, a declarat Mihai Florea, lichidatorul judiciar al FC Rapid SA.

ADVERTISEMENT

Rapid Bucuresti. Imediat după dispariţia Rapidului s-au înfiinţat AFC Rapid şi Mişcarea CFR, care s-au dorit a fi continuatoare ale clubului Rapid. Ambele au promovat în Liga a IV-a. Primăria Sectorului 1 vrea să unească aceste echipe şi în competiţie să rămână un singur club, Rapid.

1923 este anul în care s-a înfiinţat clubul Rapid