Primăria Capitalei dă 15 milioane de lei pentru Catedrala Neamului

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
11/08/2016, 13:54
Primăria Capitalei dă 15 milioane de lei pentru Catedrala Neamului

Primăria Capitalei a decis, joi, să suplimenteze sumele alocate pentru construcţia Catedralei Mânturii Neamului.

Joi a fost aprobat proiectul prin care 15 milioane de lei din bugetul pe anul acesta al Primărie Municipiului Bucureşti vor ajunge către construcţia Catedralei Mântuirii Neamului.

Iniţial în buget au fost alocate două milioane de lei pentru biserică.

Joi s-a făcut o modificare în buget, astfel că proiectul a trecut doar cu o majoritate simplă în Consiliul General. Dacă ar fi fost vorba de o rectificare bugetară, ar fi fost nevoie de voturile a două treime dintre consilieri, iar banii nu ar fi ajuns la catedrală.

În consiliul general de joi, PNL şi USB au avut o poziţie împotriva acestei hotărâri de consiliu şi au spus că nu-şi doresc ca aceşti bani să ajungă la construcţia Catedralei Mântuirii Neamului, pentru că, spun ei, nu se ştie cum vor fi cheltuiţi.

sursa: antena3.ro

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×