ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Primăria sau Consiliul Local nu vor susţine sau garanta salariul lui Mutu”

Primarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, a declarat că instituţia pe care o conduce şi Consiliul Local nu vor suporta nici un cent din salariul lui Adrian Mutu la Petrolul....
Autor: Răzvan Scarlat | 25.11.2013 | 15:55
“Primăria sau Consiliul Local nu vor susţine sau garanta salariul lui Mutu”

Primarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, a declarat că instituţia pe care o conduce şi Consiliul Local nu vor suporta nici un cent din salariul lui Adrian Mutu la Petrolul.

ADVERTISEMENT

“Aducerea lui Adrian Mutu la Petrolul reprezintă o lovitură de imagine pentru club, dar şi o posibilitate certă de creştere a nivelului calitativ al echipei. Privitor la aspectele financiare ale acestui transfer, afirm că nici un moment nu s-a pus problema ca Primăria sau Consiliul Local Ploieşti să garanteze sau să susţină salariul jucătorului. Anul trecut, Consiliul Local a adoptat o hotărîre prin care s-a angajat să premieze performanţa echipei Petrolul, hotărîre care se aplică şi în acest an competiţional. Dacă Adrian Mutu va ajunge la Petrolul, iar echipa va face şi anul acesta performanţă, va beneficia de bonusurile stabilite de Consiliul Local, la fel ca şi ceilalţi jucători”, a explicat primarul, conform Mediafax.

Dan Capră, unul dintre finanţatorii Petrolului, a confirmat spusele primarului, precizînd că îl priveşte personal de unde va face rost de banii necesari pentru a plăti salariul lui Mutu.

ADVERTISEMENT

“Nu s-a pus niciodată problema ca eu să-i spun lui Adi că salariul lui este garantat de Primăria Ploieşti. Nu pot face aşa ceva, nu mă pot angaja eu în numele unei asemenea instituţii. Nu am implicat şi nu voi implica niciodată Primăria în tranzacţii financiare legate de FC Petrolul. Cum puteam să mă duc eu cu o ofertă scrisă garantată de Consiluil Local, când oamenii de acolo nici nu ştiau că eu negociam cu Adi? Sînt problemele mele cât şi de unde îşi va primi Mutu salariul”, a spus Capră.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!