Life

Primărița Elena Lasconi, din nou pe micul ecran într-o emisiune la PRO TV. Locuitorii din Câmpulung Muscel sunt revoltați

Primărița Elena Lasconi se întoare pe micul ecran într-o nouă emisiune de la PRO TV, la doar câteva luni de când a schimbat televiziunea cu politica.
09.09.2021 | 14:22
Primarita Elena Lasconi din nou pe micul ecran intro emisiune la PRO TV Locuitorii din Campulung Muscel sunt revoltati
Elena Lasconi va oficia căsătoriile dintr-un realty-show de la PRO TV. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Lasconi, una dintre cele mai cunoscute primărițe din România, a părăsit lumea jurnalismului pentru a face treabă pentru locuitorii din Câmpulung Muscel, județul Argeș.

Destinul a făcut în așa fel încât foștii ei colegi de la PRO TV să conteze tot pe ea în cel mai nou reality-show pe care postul de pe Pache Protopopescu îl pregătește.

ADVERTISEMENT

Elena Lasconi a fost cooptată în proiectul „Căsătoriți pe nevăzute”, căci ea va fi ofițerul stării civile în cadrul emisiunii.

Elena Lasconi, primăriță și într-un reality-show de la PRO TV

„Mă bucur foarte mult că eu voi oficia aceste căsătorii. De-abia aștept să văd reacțiile lor. Pentru mine este o nebunie, dar normalitatea e plictisitoare.

ADVERTISEMENT

Poate să fie cu noroc. Oricum, căsătoria este o ruletă. Că te cunoști de un an, o lună, zece ani, căsătoria este o călătorie lungă, cu bune și rele. M-aș bucura foarte mult să fie prieteni pe viață. Prietenia și simțul umorului cred că sunt foarte importante”, a mărturisit Elena Lasconi pentru PRO TV.

Primărița orașului argeșean își dorește ca odată cu această emisiune, localitatea pe care o păstorește să devină ceva mai cunoscută, de ce nu, chiar locul ideal în care cuplurile aleg să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

Toate bune și frumoase, însă locuitorii din Câmpulung Muscel nu sunt tocmai încântați de anunțul făcut de primărița lor. Mulți au comentat în mediul online că femeia pe care au ales-o să îi conducă are timp de emisiuni televizate și mai puțin de administrarea orașului.

Locuitorii din Câmpulung Muscel sunt dezgustați

Pe pagina de Instagram a edilului orașului argeșean, oamenii au luat-o la bani mărunți comentând la postarea în care Lasconi a spus că speră ca urbea să fie atracție pentru toți mirii.

ADVERTISEMENT

„Normal că toată lumea ar trebui să vină la Câmpulung. Poate chiar o să facă poze pe bulevardul pe care nu îl repera nimeni, dar pe care toată lumea l-a folosit drept motiv al proastei conducerii pentru campaniile precedente. Totuși, nu e nimic șocant. Conducerea orașului mereu a avut alte interese și priorități;

Cu siguranță o să vină cei din București să facă evenimente la Câmpulung. O să rămână banii la Câmpulung.😂 Dar cu Bulevardul când o să fie gata?”, sunt doar două dintre criticile aduse de locuitorii din Câmpulung Muscel în mediul online.

 

ADVERTISEMENT
Tags: