Life

Primark a ajuns și în România. Cât costă o pereche de pantaloni sau un pulover

Retailerul de fashion Primark este renumit în întreaga Europă pentru produsele, dar și prețurile sale. Vestea bună este că de acum, acesta va putea fi găsit și în România.
14.12.2022 | 09:04
Primark a ajuns si in Romania Cat costa o pereche de pantaloni sau un pulover
Ce prețuri găsim la magazinul Primark din România. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Primark ajunge și în România în luna decembrie. Retailerul de fashion deschide primul său magazin din țară în centrul comercial Park Lake din București.

Când se deschide magazinul Primark România

Deschiderea are loc joi, 15 decembrie, însă până atunci, cei interesați pot vedea prețurile produselor pe site-ul de prezentare pentru România, care a fost deja lansat.

ADVERTISEMENT

Conform site-ului celor de la Primark, în magazinul din România găsim tot ce ne-am putea dori. De la haine pentru bărbați, femei, până la haine de bebeluși.

De asemenea, cei care vor să își schimbe atmosfera din casă pot opta pentru accesoriile din categoria ”Home”. Primark oferă și categoriile Beauty, dar și Inspirație, așa că cei care ajung în magazinul din Park Lake, au de unde alege.

ADVERTISEMENT

În categoriile menționate anterior putem să găsim haine, dar și încălțăminte, pentru toate vârstele. De asemenea, pentru că se apropie Crăciunul, de la Primark putem achiziționa și diferite decorațiuni, specifice sezonului.

La vânzare mai sunt și alte accesorii pentru casă, dar și diverse obiecte de artizanat. De asemenea, tot aici găsim și căști, dar și alte device-uri cât se poate de necesare.

ADVERTISEMENT

Ce prețuri găsim la Primark România

Ce prețuri au cei de la Primark România? Marea majoritate sunt cât se poate de accesibile. Spre exemplu, un pulover tricotat supradimensionat costă 100 de lei.

De cealaltă parte, conform datelor de pe site, o pereche de pantaloni tip jogger Disney Minnie Mouse costă doar 54 de lei.

ADVERTISEMENT

La capitolul accesorii, aflați că o geantă de umăr tip poștaș pentru aparat foto poate fi achiziționată la prețul de 44 de lei.

Și la categoria bărbați prețurile sunt accesibile. Un hanorac spre exemplu, NBA Nets, costă 120 de lei, în timp ce un hanorac cu mâneci lungi doar 90 de lei.

Cămășile în carouri pentru bărbați se vând cu 100 de lei, iar prețul pentru un tricou pornește de la 40 de lei.

Din păcate, site-ul lansat de cei de la Primark pentru România este unul doar de informare, astfel că nu se pot da comenzi online.

Singurul mod în care puteți achiziționa produsele dorite sunt direct din magazinul care se va deschide joi, 15 decembrie, la Park Lake București.

ADVERTISEMENT
Tags: