News

Primarul Aradului vrea să cumpere brad de Crăciun vara. Ce reacții a stârnit această decizie

Primarul Aradului a luat o decizie care a stârnit numeroase controverse în mediul online, aceea de a achiziționa brad de Crăciun și a începe testarea instalațiilor în toiul verii.
09.07.2021 | 22:24
Primarul Aradului vrea sa cumpere brad de Craciun vara Ce reactii a starnit aceasta decizie
ADVERTISEMENT

Călin Bibarț, actualul primar al Aradului, a reușit să se impună în decembrie 2020, la alegerile locale, un rezultat care fusese anticipat de către cei mai mulți dintre oameni.

Dacă în luna aprilie, edilul începea campania de vaccinare la domiciliu, la acel moment fiind printre primii care luase această decizie, în acest moment este preocupat de cum va arăta orașul în timpul sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT

Primarul Aradului vrea să cumpere vara brad și decorațiuni de Crăciun. Ce spun cetățenii

“Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim! Nu mai tăiem pădurea și… evităm eternele discuții! Am decis achiziționarea unui brad artificial.

Unul frumos, de durată, din elemente demontabile, împodobit din belșug cu mii de luminițe cu leduri și alte ornamente, cu o înălțime de 20 de metri și o bază de 7 m, căruia îi este acordată o garanție de 10 ani!

ADVERTISEMENT

Acum doar probăm modelul la scară redusă… Așteptăm opinii! Pentru frumusețea viitoarelor Sărbători, #pentruARAD”, a postat edilul pe Facebook.

Reacțiile cetățenilor nu s-au lăsat așteptate, mulți dintre aceștia criticându-l pentru modul în care a stabilit prioritățile administrative, iar alții propunând ironic alte decizii considerate mai adecvate sezonului.

ADVERTISEMENT

“Ce bine că sunteți cu gândul la Crăciun! Dar la țânțari când o să vă gândiți? La iarnă?”

“Aaaaa, așa!!! Ok!! Acuma am înțeles de ce nu merge lumina stradală pe Simion Popa, de 2 zile. Mulțumesc de informație!!”

ADVERTISEMENT

“CTP Arad SA (n. red. Compania de Transport Public din Arad) vrem tramvaiul cu moșu’. Crăciun Fericit și vouă!!!”

“Pasajul din Mikalaca, când o să îl terminați, ați fost în Oradea ați văzut ce pasaj s-a făcut acolo cu 2 benzi pe sens, în 2 ani de zile. Nu cu brazi de Crăciun în toiul verii se construiește Aradul!”

“Eu cumpăram niște dozatoare de bere și le amplasam în fața primăriei, că e ceva mai de sezon!”

Au existat și câteva mesaje de susținere a demersului inițiat de către edil.

“Omul gospodar își face iarna car și vara sanie! Felicitări Dl. Bibarț pentru achiziție!”

“Mai lăsați răutatea ,îngrijiți cu toții acest oraș frumos, adunați-vă gunoaiele când faceți grătare la iarbă verde, aruncați-vă gunoaiele la coșuri de gunoi nu pe unde vă plimbați, când mergeți cu cățeluși la plimbare adunați murdăria cum se face în țările civilizate, și voi trebuie să vă schimbați pt. un oraș frumos și curat nu scuipate cojile de semințe pe unde ii taie pe mulți capul, mucuri de țigări, gumă de mestecat peste tot. Degeaba domnul primar își arată interesul, bunăvoința și pe mulți îi doare la bască.”

ADVERTISEMENT