ADVERTISEMENT
News

Primarul care și-a umilit fiica, apărat de fosta soție. „Traiana este bine, nu a fost afectată de acest incident”

Autor: Flaviu Popa | 17.09.2020 | 16:30
Primarul care și-a umilit fiica, apărat de fosta soție. „Traiana este bine, nu a fost afectată de acest incident”
Traian Ogâgău și-a filmat propria fiică în timp ce o obliga să stea în genunchi, dezbrăcată. Sursa foto: timponline.ro

Fosta soție a primarului din Sângeorz îi ia apărarea bărbatului și spune că fetița nu a fost „afectată” de modul în care a fost umilită.

ADVERTISEMENT

Primarul a fost exclus din PNL, însă Traian Ogâgău este apărat de fosta soție care acuză o campanie de denigrare în campania electorală.

Femeia și-a „scuzat” soțul pe Facebook și a „mărturisit” că fetița nu a fost afectată în urma „incidentului în familie”.

ADVERTISEMENT

Soția primarului care și-a umilit fiica îl apără pe acesta

Oameni buni, mă simt nevoită să vă transmit aici câteva gânduri având în vedere situația ieșită de sub control în care a ajuns familia mea în condițiile unei campanii electorale lipsită de umanitate. Vă rog să vă limitați judecățile și datul cu părerea în spațiul online fără să cunoașteți situația și contextul. Ce este cel mai important în situația noastră este că Traiana este bine, ea nu a fost afectată de acest incident din familie așa cum se vehiculează, atât eu cât și tatăl ei, am discutat cu ea și avem grijă ca acest incident să nu aibă repercursiuni în viața ei.

Este inadmisibil să promovezi acest video, să te folosești de un copil în campanie, scopul fiind denigrarea părintelui. În ciuda a ceea ce ați făcut vă asigur de un lucru, cei trei minunați copii ai noștri au parte de toată iubirea și grija pe care eu și Traian putem să le-o oferim”, a scris femeia pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Între timp, primarul care era susținut până astăzi de PNL a acuzat o campanie PSD, însă rămâne de văzut în ce măsură va mai câștiga alegerile fără ajutorul PNL.

Premierul Ludovic Orban s-a dezis total de Ogâgău, pe care a spus că nu-l cunoaște, în timp ce liderul PNL Bistrița a anunțat că bărbatul a fost exclus din partid.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal.

Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit.

ADVERTISEMENT

Partidul Naţional Liberal nu va accepta niciodată să fie asociat cu violenţa de orice tip, cu atât mai puţin cu cea îndreptată împotriva minorilor, în familie sau în afara ei. Suntem partidul care susţine înăsprirea pedepselor împotriva agresorilor și împotriva actelor de violenţă verbală şi fizică”, a declarat președintele filialei PNL Bistrița-Năsăud.

Între timp, Poliția și Protecția Copilului s-a autosesizat în urma imaginilor făcute publice în care se vede cum Ogâgău își leagă fetița și o „disciplinează”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!