Fotbal intern

Primarul Clinceniului întoarce armele după acuzațiile lui Gigi Becali: „L-a luat gratis pe Șut!”

11.05.2021 | 19:56
Primarul Clinceniului intoarce armele dupa acuzatiile lui Gigi Becali La luat gratis pe Sut
Primarul Clinceniului întoarce armele dupa acuzatiile lui Gigi Becali: „L-a luat gratis pe Sut!”
ADVERTISEMENT

Edilul ilfovenilor a ieșit la atac după acuzele lui Gigi Becali și a declarat că patronul FCSB-ului l-a luat gratis pe Adrian Șut în contul acelei datorii.

Latifundiarul din Pipera le-a bătut obrazul celor de la Academica Clinceni, care îi datorează 400.000 de euro conform declarațiilor sale de la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Becali a continuat discursul halucinant în direct la Pro X, unde a declarat că ar fi putut să aranjeze meciul cu Adrian Budeanu (primarul) sau cu antrenorul echipei, Ilie Poenaru.

Primarul Clinceniului contraatacă: „O donație nu poate fi restituită, sub o formă legală”

Aurel Budeanu, primarul Clinceniului, a lămurit la gsp problema datoriei pe care patronul FCSB a revendicat-o și conform spuselor este vorba despre o sumă mai mică, însă pentru care nu există o formă legală pentru a fi restituită: „Am făcut un calcul și suma cheltuită de FCSB a fost undeva la peste 300.000 de euro și se punea problema să le dăm banii înapoi, doar că în acel moment eu le-am spus celor din club că o donație nu poate fi restituită, sub o formă legală, că n-avem cum”, a explicat edilul.

ADVERTISEMENT

FCSB a avut un parteneriat cu academia de fotbal a celor de la Clinceni, unde și-a trimis nu mai puțin de nouă jucători, printre care Robert Ion, Horșia, Nicola și Cristi Dumitru, pentru care se achitau salarii în jurul sumei a 15.000 de euro. Costurile erau împărțite de ambele cluburi: „În 2018 am făcut o asociație cu FCSB… Să ne cedeze nouă jucătorii tineri, de perspectivă, să aibă un fel de satelit la liga secundă. Noi aveam 2 membri asociați, ei doi membri asociați, pe Ionuț Luțu și încă o persoană”, a detaliat Aurel Budeanu.

Numai că echipa din Clinceni a promovat în anul următor, iar această formă de colaborare nu mai putea continua, așa că FCSB a fost nevoită să se retragă din asociație: „M-am întâlnit și cu avocatul FCSB, Dan Idita, iar reacția lui a fost exact aceeași: nu poate fi restituită o donație fiindcă de-asta se numește donație”.

ADVERTISEMENT

„Gigi Becali l-a luat pe Șut. A zis că e echipa lui, că el a creat-o și că o să ia ce jucător vrea!”

Primarul Clinceniului a continuat istorisirea și a explicat modul surprinzător în care mijlocașul Adrian Șut a fost luat de ilfoveni de către Gigi Becali, care a considerat că poate face orice își dorește: „Când FCSB a ieșit din asociație, Gigi Becali l-a luat pe Șut. A zis că e echipa lui, că el a creat-o și că o să ia ce jucător vrea. Și l-a luat pe Șut. Cumva am considerat că în contul acelei datorii”, a fost declarația șocantă a lui Aurel Budeanu.

Chiar dacă Gigi Becali a declarat că cei de la Clinceni nu au tras la fel de tare și împotriva celor de la CFR Cluj, Aurel Budeanu a spus că nu a existat presiune dinspre tabară FCSB-ului înainte de meci, însă admite că această echipă nu ar fi existat fără ajutorul financiar al omului de afaceri, iar echipa sa are o datorie morală față de acesta.

ADVERTISEMENT

Totodată, consideră că Becali ar trebui să fie supărat pe echipa sa, care a ratat o șansă uriașă pentru a trece pe primul loc în Casa Pariurilor Liga 1, pentru prima oară în acest playoff, însă FCSB a rămas la un punct în spatele campioanei, după 2-2 cu Academica Clinceni.

Mărul discordiei, Adrian Șut, are o accidentare extrem de gravă: „E o situație mai complicată”

Adrian Șut, mijlocașul luat de Gigi Becali de la Clinceni, a suferit o accidentare foarte gravă și ar putea reveni pe teren abia în toamnă, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate, lucru confirmat și de antrenorul echipei, Toni Petrea, care a recunoscut că s-ar putea ajunge la operație și că jucătorul a mai avut probleme cu genunchiul stâng.

Nici Ionuț Panțîru nu a fost mai norocos, suferind și el o accidentare extrem de gravă, care chiar îi poate pune capăt carierei de fotbalist, iar FCSB va aborda acest final de sezon fără doi jucători care în mod normal se află printre titulari.

FCSB a pierdut în acest sezon nu mai puțin de cinci puncte contra celor de la Academica Clinceni, după ce au pierdut pe teren propriu în sezonul regulat, iar partida de la Giurgiu s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,70 este cota pentru „1X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT