Fotbal intern

Primarul Craiovei este dispus să accepte condițiile puse de Victor Pițurcă: „Trebuie să stabilim ce tip de gazon trebuie pus”

19.09.2019 | 17:07
Primarul Craiovei este dispus să accepte condițiile puse de Victor Pițurcă: „Trebuie să stabilim ce tip de gazon trebuie pus”
victor Pițurcă este nemulțumit de cum s-a prezentat gazonul la meciul cu FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu

Mihail Genoiu, primarul Craiovei, este dispus să accepte condițiile puse de Victor Pițurcă pentru gazonul de pe „Ion Oblemenco”. Fostul selecționer s-a plâns de calitatea slabă a terenului și a amenințat că va muta echipa în altă parte, în cazul în care nu se remediază problema. Edilul Craiovei a acceptat ideea unei suprafețe hibiride pe stadionul din Bănie.

Primarul Craiovei îi acceptă condițiile lui Victor Pițurcă

Primarul Craiovei a vorbit despre situația gazonului de pe „Ion Oblemenco”, dar și despre hotărârea pe care o va lua cu privire la înlocuirea suprafeței de joc: „Trebuie să stabilim ce tip de gazon trebuie pus. Simpla înlocuire a actualei suprafețe cu un alt strat de iarbă poate să ne aducă în situația de acum în cel mai scurt timp.”

„Avem în spate experiența Arenei Naționale, unde s-a schimbat gazonul fără să se umble la stratul suport, iar rezultatele n-au fost cele mai fericite. Pentru a nu repeta greșelile de acolo, trebuie să luăm în calcul și schimbarea stratului de pământ de sub gazon. Problema juridică are în vedere următorul aspect: dacă noi, Primăria Craiova, putem interveni să schimbăm gazonul peste contractul de garanție pe care-l are CNI-ul cu constructorul”, a mai spus Mihail Genoiu.

Victor Pițurcă vrea să mute echipa din Craiova, în cazul în care nu se remediază problemele cu gazonul. Sursă foto: sportpictures.eu
Victor Pițurcă vrea să mute echipa din Craiova, în cazul în care nu se remediază problemele cu gazonul. Sursă foto: sportpictures.eu

Pițurcă a trimis niște săgeți către primărie, după înfrângerea cu FCSB

Primăria trebuie să ia măsuri. Avem un stadion extraordinar, dar nu avem ce ne trebuie nouă. Am discutat şi cu băieţii şi sunt la unison cu mine, vom pleca să jucăm în altă parte dacă nu se schimbă gazonul. Primarul Craiovei spune că nu-şi permite să pună un gazon mixt şi că se va pune un gazon care este şi pe Arena Naţională şi care costă 250.000 de euro. Păi gazonul mixt pe care îl vrem noi nu costă mai mult de 250.000 de euro!”

„Indiferent de calitatea gazonului, nu poate să coste atâţia bani. Un gazon nu poate să coste mai mult de 50-60.000 de euro, gazonul propriu-zis. Hai să zicem 70-80.000. Pe urmă mai costă montarea şi aşa mai departe. Nu poate să coste mai mult. Când aud de 250.000, nu ştiu cine comandă, cum comandă, ce se întâmplă”, a mai spus Victor Pițurcă.

  • 63 de ani a împlinit Victor Pițurcă pe 8 mai
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri