Fotbal intern

Primarul Dan Tudorache, acuzat de PNL că se folosește de numele lui Mircea Lucescu. “În scopuri electorale! Tupeu maxim!”

02.12.2019 | 15:10
Primarul Dan Tudorache acuzat de PNL ca se foloseste de numele lui Mircea Lucescu In scopuri electorale Tupeu maxim
ADVERTISEMENT

Primarul Sectorului 1 Dan Tudorache este acuzat într-un comunicat emis de PNL că se folosește de numele lui Mircea Lucescu și face legături între marele antrenor român și Rapid București în scopuri electorale. Mai mult, liderii PNL susțin că declarațiile lui Dan Tudorache sunt “inoportune și lipsite de fair-play”.

Primarul Dan Tudorache, acuzat de PNL că se folosește de numele lui Mircea Lucescu

Reacția PNL a venit după ce Dan Tudorache a anunțat că se va întâlni cu Mircea Lucescu și i-a asigurat pe fanii Rapidului că acesta se va întoarce la Rapid.Mircea Lucescu va veni, sută la sută, la Rapid. Asta pot garanta“.

ADVERTISEMENT

PNL a început comunicatul cu un titlu extrem de dur. “TUPEU maxim: Primarul PSD al Sectorului 1 folosește numele unei legende a fotbalului românesc în scopuri electorale!”, este titlul comunicatului prin care PNL încearcă să îl atace pe Dan Tudorache, anunță gsp.ro.

Iată comunicatul PNL Sector 1:

“După ce presa sportivă a publicat, zilele trecute,o serie de declarații ale primarului Sectorului 1, Dan Tudorache, despre implicarea sa în discuțiile cu Mircea Lucescu privind întoarcerea la Rapid, ca manager general, PNL sector 1 trage un semnal de alarmă privind folosirea acestui subiect extrem de important pentru lumea fotbalului doar în scopuri electorarel.

ADVERTISEMENT

PNL Sector 1 salută eventuala reîntoarcere a lui Mircea Lucescu în fotbalul românesc și consideră că orice contribuție a legendarului fotbalist și antrenor va pune clubul de fotbal Rapid București pe o nouă traiectorie, binemeritată în raport cu istoria acestei mari echipe.

Însă, în același timp, considerăm inoportune și lipsite de fair-play declarațiile primarului PSD Tudorache, care pretinde ca este autorul moral al acestei mutări, fără să explice exact în ce calitate discută cu Mircea Lucescu, ce rol are Primăria în aceste negocieri și ce promisiuni face, din poziția sa întâmplătoare și trecătoare (…).

ADVERTISEMENT

Totodată, îi transmitem lui Mircea Lucescu, ca cetățeni și suporteri de bună-credință, rugămintea de a nu compromite o carieră ireproșabilă prin susținerea unor jocuri politice care au ca scop doar atragerea de capital electoral, în interesul unui partid și unui primar preocupat doar de jocurile personale, nu de bunăstarea cetățenilor (…)

Concluzia nu face decât să confirme că Tudorache folosește numele  Rapid (și mai nou și al lui Mircea Lucescu) doar pentru capital electoral (…)”, apare în comunicatul emis de PNL Sector 1.

ADVERTISEMENT