News

Primarul Daniel Băluță lovește iarăși! Un nou clip inspirațional după succesul cu flashmob-ul „Jerusalema”

16.09.2020 | 13:39
Primarul Daniel Baluta loveste iarasi Un nou clip inspirational dupa succesul cu flashmobul Jerusalema
ADVERTISEMENT

Primarul Daniel Băluță lovește iarăși! După succesul pe care l-a înregistrat cu flashmob-ul în care angajații de la salubritate au dansat pe hit-ul „Jerusalema”, echipa care se ocupă de campania edilului a scos un nou clip de zile mari, unul care a strâns deja câteva mii de vizualizări.

Concret, Daniel Băluță și-a prezentat reușitele mandatului său la Primăria Sectorului 4, dar a făcut-o ajutat de o filmare specială. Cu ajutorul unui timelaps, dar și a dronelor, Băluță a scos în evidență notele pozitive ale celor 4 ani petrecuți în fotoliul de edil.

ADVERTISEMENT

De la Piața Sudului până la piața Progresul, Băluță spune că a renovat, reparat și modernizat două locuri vizitate zilnic de cetățenii din acest sector.

Primarul Daniel Băluță lovește iarăși!

Mai mult de atât, conform clipului, edilul spune că echipa lui este pregătită să demareze lucrările pentru alte două piețe. Norilor și Reșița vor intra în curând într-un proces de modernizare.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că în urmă cu doar câteva zile oamenii primarului Daniel Băluță au oferit un adevărat recital. Angajații de la Salubritatea sectorului 4 au vrut să facă cel mai mare flashmob.

Discutăm despre aproximativ 100 de angajați Totul Verde SA (Amenajarea Domeniului Public 4) care s-au întrecut în pași de dans și au făcut furori în mediul online. Aproape 5 mii de distribuiri a avut clipul plus sute de comentarii și reacții.

ADVERTISEMENT

 

Vă readucem aminte că Daniel Băluță a fost ales în iunie 2012 consilier local în cadrul Consiliului Local Sector 4 București, fiind din iulie 2013 până în 5 iunie 2016 viceprimar al Primăriei Sectorului 4.

Din 4 noiembrie 2015, după demisia primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost numit primar interimar, iar în 5 iunie 2016 a fost ales primar al sectorului 4.

ADVERTISEMENT

Pe 27 septembrie 2020, Daniel Băluță încearcă să câștige al doilea mandat de primar. Este susținut în continuare de Partidul Social Democrat.

 

 

ADVERTISEMENT