News

Edilul din comuna Beleţi-Negreşti, de negăsit. Bărbatul a fost dat dispărut după incendiul de la primărie  

Primarul din comuna Beleţi-Negreşti, unde a avut loc un incendiu zilele trecute, este de negăsit. Bărbatul a făcut un accident și a fugit din spital, pentru a nu fi găsit.
14.12.2021 | 13:41
Edilul din comuna BeletiNegresti de negasit Barbatul a fost dat disparut dupa incendiul de la primarie
ADVERTISEMENT

Primarul din localitatea din Argeș a fost dat dispărut la doar câteva ore după ce a izbucnit incendiul de la sediul instituției pe care el o conduce.

Încă de luni, Mihai Marin este de negăsit. Familia sa a raportat dispariția, însă nu a vrut ca presa să mediatizeze cazul, astfel că a cerut ajutorul localnicilor pentru a-l găsi.

ADVERTISEMENT

Primarul din Beleţi-Negreşti, de negăsit. Bărbatul a fost dat dispărut de familie

Fără succes până în acest moment, pe măsură ce cresc suspiciunile că acesta a avut o legătură cu incendierea primăriei, pentru că, conform pompierilor, focul a fost pus intenționat.

Mai mult decât atât, bărbatul ar face tot ce îi stă în putință pentru a nu fi găsit. Acesta ar fi fost implicat într-un accident rutier în Târgu Jiu și a fost transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Primarul ar fi fugit și de acolo, unde el se afla pentru a primi îngrijiri medicale, precizează presa locală.

Incendiu la Primăria din Beleţi-Negreşti. Au ars arhivele, iar pompierii spun că focul a fost pus intenționar

După ce incendiul a fost stins, pompierii au transmis și care a fost cauza acestuia. Conform acestuia, incendiul de la primăria din Beleţi-Negreşti a fost pus de o persoană, iar el nu a izbucnit din cauze „naturale”.

ADVERTISEMENT

“Folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului”, este cauza oficială a focului care a mistuit primăria.

În urma incendiului, a ars inclusiv arhiva Primăriei din Beleţi-Negreşti, care se afla într-o anexă. Focul s-a produs în jurul orei 3 dimineața, luni.

ADVERTISEMENT

Astfel, au fost arse mai multe documentele. Conform sursei citate anterior, primarul ar fi avut probleme cu Curtea de Conturi și este foarte posibil ca el să fi fost cel care a provocat acest incendiu, pentru a ascunde diverse nereguli.

Din fericire, având în vedere ora la care s-a produs incendiul, nu au existat și victime, ci doar pagube materiale.

„Incendiul s-a manifestat violent la etajul 1 al primăriei şi acoperişul acesteia, o magazie de lemne, o încăpere dintr-o anexă şi generalizat la o altă anexă unde era arhiva primăriei şi alte birouri.

Nu au fost victime. În interiorul construcţiilor au ars şi documente”, a anunțat ISU Argeş, după ce a avut loc incendiul.

ADVERTISEMENT
Tags: