Fotbal international

Primarul din Bruxelles l-a umilit pe Neymar! Imaginea incredibilă postată pe Internet

07.07.2018 | 10:14
Primarul din Bruxelles la umilit pe Neymar Imaginea incredibila postata pe Internet

Primarul capitalei Belgiei, Bruxelles, l-a umilit pe starul brazilian Neymar, care s-a remarcat la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia nu prin execuţii de mare clasă, ci prin numeroasele căzături teatrale şi simulări în careul advers. Philippe Close este edilul şef al celui mai important oraş al Belgiei şi al Europei, de vreme ce aici se află sediile Uniunii Europene şi respectiv NATO.

Philippe Close a postat pe contul său de Twitter o imagine care a stârnit destule controverse. Unii s-au grăbit să îl felicite pentru imaginea plină de ironie la adresa lui Neymar, alţii au spus că un primar nu are voie să procedeze în acest mod, pentru că incită la batjocură. Una peste alta, este o imagine cu adevărat şocantă şi extrem de umilitoare pentru Neymar. Brazilia a fost eliminată în sferturile de finală ale CM 2018 de către Belgia, cu scorul de 2-1.

Primarul din Bruxelles l-a umilit pe Neymar! De unde vine povestea statuii

Pe corpul său îşi face nevoia celebra statuie a Bruxelles-ului, Manneken Pis. Manneken Pis este unul dintre punctele de atracţie din capitala Belgiei, o mulţime de turişi care ajung la Bruxelles căutând să nu scape ocazia de a se poza alături de statuia “băieţelului pişăcios”, cum ar veni traducerea numelui său.

Primarul din Bruxelles l-a umilit pe Neymar. A postat pe Twitter o imagine şocantă cu un simbol al capitalei Belgiei şi cu starul brazilian
Primarul din Bruxelles l-a umilit pe Neymar. A postat pe Twitter

Manneken Pis a fost realizată plecând de la o faptă reală din istorie. În secolul al XVII-lea, vecinii olandezi puseseră gând rău oraşului, pe care se pregăteau să îl arunce în aer. Din motive necunoscute, un băieţel, pierdut de ai săi, rămăsese în afara oraşului asediat şi nebăgându-l nimeni în seamă a făcut pipi chiar pe fitilul care trebuia să declanşeze explozia şi a salvat astfel vieţile celor din Bruxelles.

Tags: