News

Primarul din Caracal și-a depus candidatura pentru un nou mandat. Ion Doldurea este tatăl patronului stației GPL de la Crevedia

Ion Doldurea și-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat de primar în Caracal. „Am realizat majoritatea obiectivelor propuse acum 4 ani”
22.04.2024 | 20:13
Primarul din Caracal sia depus candidatura pentru un nou mandat Ion Doldurea este tatal patronului statiei GPL de la Crevedia
Ion Doldurea și-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat la primăria Caracal Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Social-democratul Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, și-a depus sâmbătă, oficial, candidatura pentru un nou mandat de edil. Candidatura sa va rămâne definitivă marți, în situația în care nu va fi contestată, au informat reprezentanții circumscripției electorale municipale.

Ion Doldurea și-a depus candidatura pentru un nou mandat

În același timp depunerea candidaturii lui Ion Doldurea, a fost depusă şi lista de candidaţi a PSD pentru Consiliul Local. Candidaturile pentru primărie și consiliul local sunt primele înregistrate la Biroul Electoral de Circumscripţie Caracal.

ADVERTISEMENT

Ion Doldurea a marcat evenimentul printr-o postare pe pagina s de Facebook, precizând că a obţinut peste 5.000 de semnături de susţinere de la cetățeni.

„Astăzi, împreună cu echipa de consilieri locali, însoţiţi de preşedinţii organizaţiilor locale şi membri ai PSD Caracal, am depus la biroul electoral lista de candidaţi pentru alegerile locale din 9 iunie!

ADVERTISEMENT

Prezenţa noastră în număr mare la acest moment este dovada că în aceşti 4 ani am construit la Caracal, împreună cu deputatul Adrian Chesnoiu, o echipă PSD puternică, cu oameni determinaţi şi consecvenţi crezului nostru.

Totodată, susţinerea pe care am primit-o atât eu pentru o candidatură la funcţia de primar al Municipiului Caracal, cât şi colegii care candidează la Consiliul Local sau Judeţean, este pentru mine o recunoaştere a rezultatelor bune pe care le-am înregistrat în acest mandat.

ADVERTISEMENT

Le mulţumesc celor peste 5.000 de cetăţeni care ne-au acordat prin semnătură susţinerea, atât mie cât şi echipei de consilieri.

Am realizat majoritatea obiectivelor propuse acum 4 ani şi continuăm în echipă pentru dezvoltarea municipiului nostru!”, a scris Ion Doldurea.

ADVERTISEMENT

Numele primarului din Caracal a devenit cunoscut publicului în momentul exploziei stației GPL de la Crevedia, al cărei patron era fiul acestuia, Ionuț Daniel Doldurea.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă,...
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă, după ce s-a pensionat
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
O copilă de 8 ani din Botoşani, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi....
O copilă de 8 ani din Botoşani, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Maria plecase la o rudă şi nu s-a mai întors acasă
Imagini fabuloase cu apartamentul de peste 2.000 de metri pătraţi al lui Ion...
Imagini fabuloase cu apartamentul de peste 2.000 de metri pătraţi al lui Ion Ţiriac. Luxul de care are parte miliardarul român
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
MOSCOVA AMENINȚĂ ROMÂNIA! Atac dur chiar de la KREMLIN la adresa BUCUREȘTIULUI
MOSCOVA AMENINȚĂ ROMÂNIA! Atac dur chiar de la KREMLIN la adresa BUCUREȘTIULUI
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Cea mai scumpă mașină din Cluj. Proprietarul este o vedetă locală
Cea mai scumpă mașină din Cluj. Proprietarul este o vedetă locală
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
STENOGRAME. Noi detalii din dosarul generalilor SRI Coldea și Dumbravă. „N-are cum să...
STENOGRAME. Noi detalii din dosarul generalilor SRI Coldea și Dumbravă. „N-are cum să nu aibă putere, mă. Îi are pe toți la mână”
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care...
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării