Fotbal intern

Primarul din Clinceni, răfuială ca-n filme cu arbitrii după Academica – Viitorul 2-3: „Plecați tranșați de aici”. VIDEO

08.03.2020 | 19:09
Primarul din Clinceni rafuiala can filme cu arbitrii dupa Academica  Viitorul 23 Plecati transati de aici VIDEO
ADVERTISEMENT

Academica Clinceni a pierdut cu Viitorul, scor 2-3, prilej pentru primarul Adrian Budeanu, însoțit de băieții săi să pătrundă pe gazon și să amenințe brigada de arbitri.

Primarul din Clinceni, furios pe arbitraj

Academica Clinceni – Viitorul nu a fost un meci lipsit de probleme grave de arbitraj. Inclusiv antrenorul gazdelor Ilie Poenaru a răbufnit dur la final de meci. Tehnicianul a fost extrem de nervos pe centralul Lucian Rusandu, după ce echipa sa a pierdut meciul cu toate că avea un avantaj de 2-1 pe tabelă în minutul 64. Echipa lui Hagi a egalat din penalty.

ADVERTISEMENT

„Arbitrajul, asta mă deranjează cel mai tare, da? Că nu e posibil aşa ceva. Gata, ajunge! Ne-am săturat! Să ne spună direct, staţi cuminţi în banca voastră, duceţi-vă de unde aţi venit, că voi nu aveţi nicio treabă! Să se ducă şi domnul Rusandu acum la mine în vestiar să vadă cum am zece inşi care stau cu capetele plecate şi plâng că pierdi bani, pierd prime. Am încercat să discut cu Rusandu, dar el te persiflează, nici măcar acest respect nu îl are.

De acum încolo vom juca 11 contra 14, dacă suntem bărbați și suntem șmecheri vom juca 11 contra 14”, a răbufnit Poenaru.

ADVERTISEMENT

Conform GSP, primarul din Clinceni, Adran Budeanu, însoțit de fiul său Valentin au pătruns pe gazon la pauză pentru a-i reproșa lui Rusandu maniera de arbitraj. Fiul primarului i-ar fi amenințat dur pe „fluierași”: “Plecați tranșați de aici dacă nu câștigăm!”.

VIDEO CU MOMENTELE INCREDIBILE DIN CLINCENI – VIITORUL, AICI

Gheorghe Hagi a încerca să calmeze spiritele, însă Valentin Budeanu i-a pus mâna în gât centralului Rusandu. Scenele s-au repetat și la final de meci, când în ecuație a intrat și al doilea fiu al primarului, Florin. Din nou, brigada de arbitri a fost agresată fizic și verbal.

ADVERTISEMENT

Și mai grav, conform sursei citate, stewarzii au privit pasivi incidentele și nu au avut tupeul să intervină. Observatorul partidei, Adrian Ionescu, a notat toate scenele în raportul de joc.

Primarul Adrian Budeanu a refuzat să comenteze scandalul. În schimb, directorul sportiv al Academicii, Sorin Paraschiv, a negat incidentele: „Nu a agresat nimeni niciun arbitru! Nimeni nu a scris în raport că a fost agresat! Vă rog frumos să nu dezvoltați prea mult acest subiect și să analizați mai mult prestatia arbitrului, care a fost jenantă!”.

ADVERTISEMENT

Fazele judecate greșit de Rusandu în Academica – Viitorul:

  • Minutul 3 – Merloi e faultat de Ganea, gazdele cer lovitură de la 11 metri. Arbitrul nu acordă nimic.
  • Minutul 58 – Iancu înscrie, golul e anulat eronat pentru fault în atac.
  • Minutul 72 – Casap cade în careu, arbitrul dictează eronat penalty pentru Viitorul.

Băieții primarului, recidiviști pe stadion

Cei doi băieți ai primarului din Clinceni nu sunt la prima „ispravă” de acest gen. În 2012, arbitrul Robert Avram a fost aproape de a fi bătut de Valentin Budeanu, în timpul unui meci Concordia II – Inter Clinceni. În septembrie 2013, Florin Budeanu a lovit-o cu pumnul pe Ionela Pușcașu, arbitrul partidei Chiajna II – Inter Clinceni.

  • 1069 de spectatori e media de asistență la meciurile de acasă ale Academicii Clinceni
ADVERTISEMENT