News

Primarul din Motru, chef cu lăutari în mijlocul străzii, fără respectarea restricțiilor din pandemie. Video

05.04.2021 | 17:20
Primarul din Motru chef cu lautari in mijlocul strazii fara respectarea restrictiilor din pandemie Video
ADVERTISEMENT

În plină pandemie de Covid-19, noaptea, cu restricții extrem de severe în vigoare, primarul din Motru a făcut un chef cu lăutari în mijlocul străzii, iar imaginile de la petrecerea de pomină au ajuns rapid în spațiul public.

Distracție și voie bună în județul Gorj duminică seara. Costel-Cosmin Morega, ales anul trecut pe listele PSD ca primar în Motru, a petrecut cu lăutari pe străzile orașului, fără măști de protecție și fără a respecta vreo regulă în pandemie.

ADVERTISEMENT

Toată petrecerea cu lăutari a fost transmisă pe Facebook, iar imaginile au ajuns în presă, dar și la Poliție, care a anunțat și sancționarea participanților.

Primarul din Motru, chef cu lăutari în stradă, în plină pandemie

O petrecere în toată regula, cu lăutari, a avut loc duminică noapte în orașul Motru. Primarul Costel-Cosmin Morega s-a distrat fără să țină cont de pandemie, iar lăutarii i-au făcut chiar şi dedicații în mijlocul străzii.

ADVERTISEMENT

Chiar primarul a transmis live pe Facebook o parte din petrecere. ”Pentru cel mai tare primar posibil din câţi au existat vreodată la Motru”, se aud dedicațiile lăutarilor, potrivit B1.ro.

Edilul face parte din Comitetul pentru Situații de Urgență, forul care ar trebui să vegheze la respectarea normelor impuse în această perioadă de pandemie.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a fost urcată în online, filmarea a fost ștearsă. Cu toate acestea, polițiștii s-au sesizat și i-au amendat atât pe primar, cât şi pe ceilalți cinci participanți la petrecere.

Cum niciuna dintre persoane nu a respectat distanțarea fizică şi nu a purtat mască, toți petrecăreții au fost amendați de polițiști.

ADVERTISEMENT

Ce amenzi s-au dat la petrecerea primarului din Motru

Ca urmare a chefului ilegal din Motru, polițiștii au aplicat 11 amenzi petrecăreților. Valoarea lor nu este una impresionantă: 3.000 de lei.

”Ca urmare a imaginilor apărute în spaţiul public, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru s-au sesizat şi au efectuat verificări, constatând faptul că, în seara zilei de 4 aprilie a.c., şase persoane s-ar fi reunit cu ocazia aniversării unuia dintre cei şase bărbaţi, organizând o petrecere, în aer liber, fără a purta masca de protecţie.

Pentru nerespectarea restricţiilor prevăzute în acest sens de Legea 55/2020, poliţiştii au luat măsura sancţionării participanţilor la activitate, fiind aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.000 lei”, au anunţat reprezentanții Poliţiei Gorj, potrivit Agerpres.

ADVERTISEMENT
Tags: