Fotbal intern

Primarul din Piteşti, despre şansele ca FCSB să joace pe stadionul “Nicolae Dobrin”. “A fost o discuţie!”

15.11.2018 | 12:11
Conducerea celor de la FC Argeș a luat decizia de a muta returul cu Dinamo la Mioveni.

Primarul din Piteşti, Cornel Constantin Ionică, a oferit o primă reacţie în legătură cu şansele ca FCSB să joace meciurile de pe teren propriu pe stadionul “Nicolae Dobrin”, după ce Gabriela Firea a anunţat că “Arena Naţională” o să se închidă pentru o perioadă de minim 2 luni.

“Până în acest moment nu am primit nicio solicitare fermă din partea oficialilor de la FCSB de a disputa acele meciuri pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti. Dacă vom primi o solicitare scrisă în acest sens, o vom analiza şi vom da un răspuns. Până în acest moment vă pot spune că a fost doar o simplă discuţie de principiu pe acest subiect”, a spus primarul Cornel Constantin Ionică, conform contului de facebook al celor de la FC Argeş.

Primarul din Piteşti a vorbit despre şansele ca FCSB să joace pe stadionul “Nicolae Dobrin”

Primarul Piteştiului a ţinut să vorbească şi despre nemulţumirea fanilor lui FC Argeş după ce au aflat că există posibilitatea ca FCSB să joace pe stadionul “Nicolae Dobrin”: “Am văzut şi eu reacţiile care au apărut după ce oficialii de la FCSB au spus că iau în calcul stadionul din Piteşti pentru aceste trei meciuri. Piteştenii trebuie să ştie că noi îi preţuim pe suporterii lui FC Argeş, echipa noastră de suflet, dar în fotbal nu trebuie să avem încrâncenări. Dacă vor face o solicitare fermă, iar răspunsul nostru va fi afirmativ, totul va fi transparent şi în condiţiile legii. Va fi în beneficiul fotbalului. Ştiu că oamenii îşi doresc să vadă meciuri din Liga 1 pe acest stadion. La Piteşti au mai jucat acum câţiva ani Steaua, Dinamo, Universitatea Craiova şi nu au plecat cu nimic de la stadion. Nu au încurcat cu nimic echipa noastră”, a mai spus edilul.

  • 3 meciuri ar urma să joace FCSB pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti