News

Primarul din Sarmisegetusa a murit la 52 de ani, de Covid-19. Edilul nu avea alte afecțiuni

14.11.2020 | 00:08
Primarul din Sarmisegetusa a murit la 52 de ani, de Covid-19. Edilul nu avea alte afecțiuni
Primarul din Sarmisegetusa a murit la 52 de ani, de Covid-19. Edilul nu avea alte afecțiuniSursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Primarul comunei Sarmizegetusa, Adrian Mihai Claudiu Cordoş, a murit la numai 52 de ani, infectat cu coronavirus. Edilul se afla internat la secția de  Anestezie și Terapie Intensivă ( ATI ) a Spitalului municipal Hunedoara și nu suferea de alte boli cronice.

Adrian Cordoş a pierdut lupta cu SARS – CoV – 2 după o săptămână de internare la ATI. Cu doar două zile în urmă acesta împlinise 52 de ani.

ADVERTISEMENT

El se afla la cârma primăriei din comuna hunedoreană din 2016, iar anul acesta obținuse al doilea mandat, după ce a candidat din partea Partidului Național Liberal.

Primarul din Sarmisegetusa a murit, infectat cu SARS – CoV – 2, la două zile după ce împlinise 52 de ani.

Vestea tristă a decesului primarului liberal a fost împărtășită și de președintele PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu,  pe pagina de Facebook a partidului din județul respectiv. „Adrian Cordos, primarul liberal al comunei Sarmizegetusa, a pierdut astăzi lupta cu virusul care ne-a năpăstuit. O luptă surdă și nedreaptă, a cărui victimă cade un coleg excepțional, un primar iubit de comunitate, un OM bun” a scris femeia pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Vetuța Stănescu a continuat prin a menționa că suntem toți egali în fața acestui virus și a morții, în general, și a îndemnat oamenii să respecte măsurile de protecție. „Virusul ucigaș nu face diferența între noi, între partidele din care facem parte, între statutul social pe care îl avem și ne poate răpi un om drag în orice moment.

Deși unii ar vrea sa ne dezbine, să ne împartă in tabere și să ne prăpădim, e timpul să ne unim, să luptăm cu toții, nu cu arma, nu pe front, ci având grijă unii de alții, purtând mască și respectând restricțiile impuse”, se arată pe pagina PNL Hunedoara.

Totodată, femeia își exprimă condoleanțele și suportul pentru familia pe care edilul o lasă în urmă. „Suntem alături de familia îndurerată și ne rugăm ca Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească cu drepții pe bunul nostru coleg, Adrian Cordoș!”

ADVERTISEMENT

Un alt edil hunedorean se află internat în spitalul municipal al județului. Liviu Linţă, liberal și el și primar al comunei Vaţa de Jos, se află într-o stare bună de sănătate, scrie Adevărul.

Totodată, conform paginii oficiale a prefecturii din Hunedoara, în momentul de față se înregistrează un focar de Covid-19 la Primăria Municipiului Orăștie, unde sunt infectatate nouă persoane.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri