Fotbal intern

Primarul din Singureni, discurs incendiar la finalul partidei cu Rapid. “Va fi război cu Steaua!”

17.06.2018 | 08:48
Primarul din Singureni discurs incendiar la finalul partidei cu Rapid Va fi razboi cu Steaua
Primarul din Singureni la meciul cu Rapid. Mesaj pentru CSA Steaua

Primarul din Singureni, Marian Pătuleanu, a jucat în prima manşă a barajului pentru promovarea în Liga 3, scor 7-0 pentru Fotbal Club R București (noul nume oficial al Academiei Rapid), iar acesta nu a uitat să trimită săgeţi către CSA Steaua, formaţie care a ratat promovarea după ce a fost învinsă de giuleşteni în play-off-ul seriei bucureștene din Liga 4.

În minutul 69 al meciului FC Singureni – FC R București, disputat pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, stadionul Astrei, a avut loc un „eveniment memorabil” pentru adversara echipei bucureștene: pe teren a intrat Marian Pătuleanu, primarul din Singureni, „sufletul” grupării giurgiuvene, „de la îngrijitor de teren la președinte-jucător”, cum îi place chiar lui să spună, care a decis să se retragă la vârsta de 47 de ani, într-un meci „istoric” pentru micuța formație din Singureni. A jucat fundaș stânga, pe tricou a avut numărul 10 și numele “Maryo Primaru”, iar apariţia lui a fost senzaţională. (VEZI FOTO AICI)

Discursul incendiar al primarului din Singureni

“Asta este, ne batem cu Steaua anul viitor. Va fi război. De când am început să dau cu piciorul în minge, îmi doream un asemenea meci de retragere. M-am retras cu echipa mea favorită, cu Rapid, cea mai iubită echipă din România. Dumnezeu a făcut chiar pe placul meu. Cariera mea a fost legată de Singureni, pe care sincer, nu l-aş da nici pe Las Vegas”, a spus Pătuleanu la finalul meciului cu Fotbal Club R București, cu siguranță viitorul Rapid București, simplu, fără alte „adausuri”, vechiul Rapid din Giulești, după ce a reușit să obțină brandul la licitația din 12 iunie.

Tags: