ADVERTISEMENT
Hotnews

Primarul dintr-o comună din Argeş a lovit INTENŢIONAT cu maşina un poliţist

Un poliţist local din Piteşti a fost lovit, miercuri, intenţionat de maşina condusă de primarul din localitatea argeşeană Miceşti, Dumitru Voicu, care a refuzat să se legitimeze, informează...
Autor: Ionuţ Cataramă | 13.05.2015 | 21:07
Primarul dintr-o comună din Argeş a lovit INTENŢIONAT cu maşina un poliţist

Un poliţist local din Piteşti a fost lovit, miercuri, intenţionat de maşina condusă de primarul din localitatea argeşeană Miceşti, Dumitru Voicu, care a refuzat să se legitimeze, informează Mediafax.  Agentul aflat în timpul serviciului a oprit, miercuri, în jurul orei 10.30, pe o stradă cu sens unic ce duce spre parcarea Primăriei Piteşti, un şofer care intrase pe contrasens, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţie Locale Piteşti, Bogdan Aristănţoiu. Poliţistul i-a cerut şoferului să se legitimeze, însă acesta a refuzat şi a devenit recalcitrant. În momentul în care poliţistul a încercat să acceseze baza de date pentru a stabili identitatea proprietarului maşinii, şoferul a băgat în marşarier şi l-a acroşat pe agent.

ADVERTISEMENT

Poliţistul local a fost transportat la Spitalul Judeţean Piteşti, unde medicii au stabilit că avea leziuni la un genunchi, agentul acuzând dureri de cap şi dureri în zona coloanei cervicale. Reprezentantul Poliţiei Locale Piteşti a declarat că acesta este cel mai grav caz în care este implicat un şofer care refuză să se legitimeze poliţiştilor locali.

Surse din Poliţie spun că şoferul care l-a lovit pe poliţist este primarul comunei argeşene Miceşti, Dumitru Voicu.

ADVERTISEMENT

Pănă la ora transmiterii acestei ştiri, primarul Dumitru Voicu nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere cu privire la acest incident.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar surse din Poliţie spun că este posibil ca primarul să fie cercetat pentru ultraj.

ADVERTISEMENT

Sursă: w ww.romanialibera.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!