Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Construcția noului stadion Dinamo e în pericol, după ce primarul Nicușor Dan a contestat PUZ-ul de la Sectorul 2. Reacția lui Cristi Borcea: „Nu-l mai votează nici neamurile lui! Suntem blestemați”

Cristi Borcea a discutat despre promisiunile din ultimii ani de construire a unui stadion pentru Dinamo, pe care Nicușor Dan l-a contestat indirect în ultima perioadă.
24.05.2024 | 16:15
Constructia noului stadion Dinamo e in pericol dupa ce primarul Nicusor Dan a contestat PUZul de la Sectorul 2 Reactia lui Cristi Borcea Nul mai voteaza nici neamurile lui Suntem blestemati
Se mai face STADIONUL DINAMO Nicusor Dan A CONTESTAT IN INSTANTA PUZ-ul!
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea a fost invitatul special al lui Horia Ivanovici la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, unde au discutat despre mult-așteptatul stadion Dinamo. Emisiunea poate fi văzută live, pe website, în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30.

Stadionul Dinamo, pus pe hold de primarul Nicușor Dan

Nicușor Dan a contestat PUZ-ul Sectorului 2, ceea ce atrage imposibilitatea de a construi stadionul Dinamo. Cristi Borcea spune că acest lucru va cântări decisiv în alegerile locale, unde Nicușor Dan, Gabriela Firea și Cristian Piedone se luptă pentru post.

ADVERTISEMENT

„Cu chestia asta, sunt sute de mii de dinamoviști. Cu chestia asta, eu zic că pierde primăria. Cu declarația asta, dacă este oficial. Păi, nici neamurile lui care țin cu Dinamo nu-l mai votează. La mine, dacă candida Patrick sau tata și-mi spunea că se oprește stadionul Dinamo..

Adică, îl aprobă Guvernul și nici acum n-o să avem stadion? Eu zic că va pierde sute de mii. Cred că e o declarație pe bune, asumată. Eu zic că sute de mii. Toți dinamoviștii, așteptăm stadionul asta de 20 de ani, de 30 de ani, de pe vremea lui nea Vasile Ianul“, a spus Cristi Borcea, în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Mafia imobiliară, invocată de primar

Nicușor Dan a invocat faptul că nu vrea să acorde aviz PUZ-ului de Sector 2 din cauza mafiei imobiliare. Un cunoscut contestatar al proiectelor imobiliare, acesta nu este văzut bine de Cristi Borcea.

„Ce mafie imobiliară? Este făcut de Ministerul Dezvoltării, la propunerea Ministerului de Interne. E Hotărâre de Guvern. Acolo nu poate să zică că e mafie imobiliară că e unitatea Ministerului de Interne.

ADVERTISEMENT

Eu zic că a pierdut primăria aici. Cum să zici asta? Așteaptă, suntem câteva sute de mii, milioane în câteva România. Toată lumea vorbește numai de stadion și să auzi că se contestă?“, a mai spus Borcea.

Dinamo, blestemată

Dinamo pare că nu are un noroc providențial, iar problema stadionului datează de foarte mult timp. Norocul dinamoviștilor pare că apune, din nou, după ce stadionul a fost scos din planurile pentru EURO 2020.

ADVERTISEMENT

„Suntem blestemați. Blestemați, ieșim campioni, trebuia să ia campionatul, să mergem direct în Champions League. Ne-am dus în grupe, am bătut pe Everton, pe Leverkusen. Conducea Milan cu 3-0, i-a bătut Liverpool la 11 metri.

Suntem blestemați. Cu Urziceni, îți dai seaama, am condus tot campionatul, de la un cap la altul, ne-a făcut pardaf. Am pierdut campionatul. Nu putem să fim tot timpul blestemați, să nu avem stadion. Să apară ceva tot timpul?

S-a făcut Campionatul European, s-au făcut stadioanele, Ghencea, Giulești.. Singurul care nu s-a făcut e Dinamo. Nimeni nu vine dacă nu se face infrastructura asta“, a mai spus Cristi Borcea, în exclusivitate.

Se mai face STADIONUL DINAMO? Nicusor Dan A CONTESTAT IN INSTANTA PUZ-ul!

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”