Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Construcția noului stadion Dinamo e în pericol, după ce primarul Nicușor Dan a contestat PUZ-ul de la Sectorul 2. Reacția lui Cristi Borcea: „Nu-l mai votează nici neamurile lui! Suntem blestemați”

Cristi Borcea a discutat despre promisiunile din ultimii ani de construire a unui stadion pentru Dinamo, pe care Nicușor Dan l-a contestat indirect în ultima perioadă.
24.05.2024 | 16:15
Constructia noului stadion Dinamo e in pericol dupa ce primarul Nicusor Dan a contestat PUZul de la Sectorul 2 Reactia lui Cristi Borcea Nul mai voteaza nici neamurile lui Suntem blestemati
Se mai face STADIONUL DINAMO Nicusor Dan A CONTESTAT IN INSTANTA PUZ-ul!
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea a fost invitatul special al lui Horia Ivanovici la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, unde au discutat despre mult-așteptatul stadion Dinamo. Emisiunea poate fi văzută live, pe website, în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30.

Stadionul Dinamo, pus pe hold de primarul Nicușor Dan

Nicușor Dan a contestat PUZ-ul Sectorului 2, ceea ce atrage imposibilitatea de a construi stadionul Dinamo. Cristi Borcea spune că acest lucru va cântări decisiv în alegerile locale, unde Nicușor Dan, Gabriela Firea și Cristian Piedone se luptă pentru post.

ADVERTISEMENT

„Cu chestia asta, sunt sute de mii de dinamoviști. Cu chestia asta, eu zic că pierde primăria. Cu declarația asta, dacă este oficial. Păi, nici neamurile lui care țin cu Dinamo nu-l mai votează. La mine, dacă candida Patrick sau tata și-mi spunea că se oprește stadionul Dinamo..

Adică, îl aprobă Guvernul și nici acum n-o să avem stadion? Eu zic că va pierde sute de mii. Cred că e o declarație pe bune, asumată. Eu zic că sute de mii. Toți dinamoviștii, așteptăm stadionul asta de 20 de ani, de 30 de ani, de pe vremea lui nea Vasile Ianul“, a spus Cristi Borcea, în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Mafia imobiliară, invocată de primar

Nicușor Dan a invocat faptul că nu vrea să acorde aviz PUZ-ului de Sector 2 din cauza mafiei imobiliare. Un cunoscut contestatar al proiectelor imobiliare, acesta nu este văzut bine de Cristi Borcea.

„Ce mafie imobiliară? Este făcut de Ministerul Dezvoltării, la propunerea Ministerului de Interne. E Hotărâre de Guvern. Acolo nu poate să zică că e mafie imobiliară că e unitatea Ministerului de Interne.

ADVERTISEMENT

Eu zic că a pierdut primăria aici. Cum să zici asta? Așteaptă, suntem câteva sute de mii, milioane în câteva România. Toată lumea vorbește numai de stadion și să auzi că se contestă?“, a mai spus Borcea.

Dinamo, blestemată

Dinamo pare că nu are un noroc providențial, iar problema stadionului datează de foarte mult timp. Norocul dinamoviștilor pare că apune, din nou, după ce stadionul a fost scos din planurile pentru EURO 2020.

ADVERTISEMENT

„Suntem blestemați. Blestemați, ieșim campioni, trebuia să ia campionatul, să mergem direct în Champions League. Ne-am dus în grupe, am bătut pe Everton, pe Leverkusen. Conducea Milan cu 3-0, i-a bătut Liverpool la 11 metri.

Suntem blestemați. Cu Urziceni, îți dai seaama, am condus tot campionatul, de la un cap la altul, ne-a făcut pardaf. Am pierdut campionatul. Nu putem să fim tot timpul blestemați, să nu avem stadion. Să apară ceva tot timpul?

S-a făcut Campionatul European, s-au făcut stadioanele, Ghencea, Giulești.. Singurul care nu s-a făcut e Dinamo. Nimeni nu vine dacă nu se face infrastructura asta“, a mai spus Cristi Borcea, în exclusivitate.

Se mai face STADIONUL DINAMO? Nicusor Dan A CONTESTAT IN INSTANTA PUZ-ul!

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline...
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline în conducerea CIO
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note...
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note a primit după recorectare: "O mare surpriză"
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Sfaturi de aur de la cardiologi. Cum evitați problemele pe caniculă
Sfaturi de aur de la cardiologi. Cum evitați problemele pe caniculă
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film...
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film de top și doi actori legendari au pus acest loc pe harta atracțiilor de neratat