Fotbal international

Primarul Madridului nu-l iartă pe Sergio Ramos. ”Aș șterge zece secunde din cariera ta. M-ai supărat rău!”

18.07.2020 | 11:30
Primarul Madridului nul iarta pe Sergio Ramos As sterge zece secunde din cariera ta Mai suparat rau
ADVERTISEMENT

Real Madrid a câștigat joi seara cel de-al 34-lea titlu de campioană a Spaniei din istorie, performanță care nu putut trece neobservată nici în rândul rivalilor echipei „los-blancos”. Iar felicitările au venit de unde nu se așteptau mai puțin.

Jose Luis Martinez-Almeida, primarul Madridului și mare fan al rivalei Atletico, a felicitat-o pe Real Madrid pentru titlul obținut La Liga. Totodată, el și-a adus aminte de ultimul act al Ligii Campionilor din 2014, când Sergio Ramos a stabilit egalitatea în meciul contra lui Atletico în ultimele secunde ale timpului regulamentar, după care Real s-a impus în prelungiri cu 4-1.

ADVERTISEMENT

”Nu am crezut niciodată că voi ajunge aici, la Valdebebas, pentru a-i felicita pe jucătorii lui Real”, și-a început Jose Luis Martinez-Almeida discursul, în locul unde fotbaliștii lui Real Madrid au câștigat cel de-al 34-lea titlu de campioni ai Spaniei.

”Fără discuție este un titlu meritat”

El a primit în dar o replică a trofeului și două tricouri albe, unul cu semnăturile noilor campioni ai Spaniei și unul cu numele său pe spate. ”Fără discuție este un titlu meritat. Când câștigi zece meciuri la rând, nimeni nu mai are nimic de zis, Sergio.

ADVERTISEMENT

Sunt sigur că Di Stefano v-a dat o mână de ajutor de acolo, de Sus. Efortul și perseverența voastră v-au adus acest trofeu.

Aveți toată aprecierea mea pentru ceea ce ați realizat. Stadionul ”Santiago Bernabeu” va rămâne un loc de referință pentru acest oraș. Sunteți campionii unei ediții pe care toți fanii fotbalului o vor ține minte”, i-a spus primarul lui Sergio Ramos, potrivit AS.

ADVERTISEMENT

Ce jucători ai Realului a lăudat primarul?

Martinez-Almeida are 45 de ani și este din 2019 primar al orașului Madrid. El a avut cuvinte frumoase la adresa lui Zidane, Benzema și Courtois.

„Sergio Ramos mi-a oferit multe momente de bucurie. Îi admir dorința uriașă de a câștiga. Este un adevărat exemplu. Dacă aș putea, aș șterge numai 10 secunde din cariera sa, în care m-a supărat foarte rău (Ramos râde).

ADVERTISEMENT

Vreau să-l felicit pe Courtois, care cu siguranță merită să primească trofeul Zamora (n.r. acordat portarului cu cele mai puține goluri încasate într-un sezon din La Liga). De asemenea, Karim Benzema a avut un rol esențial în acest sezon. Este un atacant extraordinar.

În același timp, Zinedine Zidane reflectă perfect valorile orașului Madrid, precum și cele ale sportului. Îl admir enorm. Întotdeauna ai fost un gentleman! Continuă să duci numele Madridului mai departe în lume. Îți mulțumesc că ai făcut lucrul cu care ne-ai obișnuit: ai câștigat!”, a mai spus primarul Jose Luis Martinez-Almeida.

ADVERTISEMENT
Tags: