Sport

Primarul Piteștiului „a luat foc” după dezastrul lui FC Argeș cu Dinamo: „Voi spune stop. Nu mă mai interesează această echipă”

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a răbufnit după dezastrul lui FC Argeș cu Dinamo. Edilul a anunțat că se retrage de la echipa de fotbal.
30.05.2023 | 00:20
Primarul Pitestiului a luat foc dupa dezastrul lui FC Arges cu Dinamo Voi spune stop Nu ma mai intereseaza aceasta echipa
Primarul Cristian Gentea a anunțat că se retrage de la echipa de fotbal a lui FC Argeș după înfrângerea cu Dinamo. Foto: colaj FANATIK/ fcarges.ro.
ADVERTISEMENT

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a fost un car de nervi după eșecul usturător suferit de FC Argeș, scor 1-6 cu Dinamo în meciul tur din barajul pentru promovare/menținere în SuperLiga. Cristian Gentea a anunțat că Primăria Pitești nu va mai susține FC Argeș după umilința de pe Arena Națională.

Primarul Piteștiului „a luat foc” după dezastrul lui FC Argeș cu Dinamo: „Sunt devastat, sunt șocat”

Deși pe hârtie FC Argeș este echipa mai valoroasă, Dinamo a dominat-o de la început și până la final pe formația pregătită de Bogdan Vintilă. Mai mult decât atât, scorul înregistrat pe Arena Națională a căpătat proporții imense și doar un miracol îi mai poate menține pe „vulturi” în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei de la București, primarul Cristian Gentea a cedat nervos. Edilul Piteștiului a anunțat că nu va mai investi în echipa de fotbal FC Argeș. Cristian Gentea a fost extrem de iritat, mai ales că înaintea meciului împotriva „câinilor”, salariile jucătorilor au fost achitate.

„Această echipă să uite de mine. Din seara asta eu voi renunța și mă voi ocupa de problemele comunității mele și mai puțin de acesta echipă. Sunt devastat, sunt șocat.

ADVERTISEMENT

Azi s-au făcut eforturi incredibile și au fost achitate salariile, iar jucătorii s-au prezentat în halul asta. Mi s-a spus că totul este ok la echipă și că antrenamentele au mers bine”, a declarat primarul Cristian Gentea, potrivit ProSport.

„Voi pune stop! Nu mă mai interesează această echipă”

Contrar faptului că se va retrage de la FC Argeș, primarul Cristian Gentea a anunțat că lucrările pentru noul stadion din Pitești vor continua. Primăria municipiului de reședință al județului Argeș a anunțat în toamna trecută că gruparea din Trivale va beneficia de o arenă de 100 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

„Asta mi-au spus oamenii din club. Păi, în halul ăsta am ajuns? Ne mințim între noi? Vă repet: din seara asta voi spune stop, iar pe mine nu o să mă mai intereseze această echipă și nu voi mai călca pe stadion.

A, stadionul se va face, mergem înainte cu proiectul, dar echipa asta nu o să mă mai intereseze. Eu voi spune stop. Rușinea e prea mare”, a mai spus Cristian Gentea. Returul dintre Dinamo și FC Argeș va avea loc, sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

FC Argeș, dezastru pe Arena Națională cu Dinamo

Dinamo a dominat de la un capăt la altul partida cu FC Argeș. Quentin Bena a înscris după un sfert de oră în poarta lui George Micle din pasa lui Lamine Ghezali, cel mai bun jucător al gazdelor. Gorka Larrucea a dublat avantajul câinilor în minutul 24, în timp ce Alexandru Pop a marcat patru minute mai târziu din pasa aceluiași Ghezali.

Atacantul francez avea să-și treacă numele pe lista marcatorilor cu cinci minute înainte de pauză, când Quentin Bena i-a întors pasa de la primul gol. Dani Iglesias și din nou Lamine Ghezali au mai înscris în poarta piteștenilor. Pentru FC Argeș a înscris Zebic  în minutul 55.

ADVERTISEMENT
Tags: