Sport

Primarul Piteștiului îl desființează pe Andrei Prepeliță! Replica fostului antrenor al lui FC Argeș nu a întârziat să apară: „Să nu uite că suntem la 3 puncte de play-off”

După comunicatul oficial privind demiterea lui Andrei Prepeliță, primarul Cristian Gentea detaliază motivele pentru care antrenorul a fost dat afară.
25.10.2022 | 20:34
Primarul Pitestiului il desfiinteaza pe Andrei Prepelita Replica fostului antrenor al lui FC Arges nu a intarziat sa apara Sa nu uite ca suntem la 3 puncte de playoff
Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a detaliat motivele pentru care Andrei Prepeliță a fost dat afară. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT
25-10-2022
17:37

Replica lui Andrei Prepeliță nu a întârziat să apară

Andrei Prepeliță a oferit o replică după ce primarul Piteștiului l-a trimis să îi antreneze pe portarii echipei: Ce a zis primarul? Să antrenez portarii?

Dacă așa e făcut contractul, mă duc să îi antrenez! Deocamdată, nu am discutat nimic cu cei din conducere. Voi avea mâine această întâlnire”.

„Ce pot să vă spun este că am fost la antrenamentul de azi, îmi fac treaba. Normal că sunt surprins de reacția lor, penru că FC Argeș poate să-și îndeplinească obiectivul. Să nu uite că suntem la trei puncte de play-off”, a mai spus „Prepe”, conform prosport.ro.

Viitorul lui Andrei Prepeliță ca antrenor al lui FC Argeș atârna de vreme bună de o sfoară subțire. Care s-a rupt sub greutatea ultimului rezultat, 0-2 cu Petrolul. Tehnicianul a fost dat afară, iar motivele, ați aflat deja, au fost făcute publice prin intermediul unui comunicat al Consiliului Director. Pe care primarul Piteștiului, Cristian Gentea, l-a detaliat, întărind motivația schimbării conducerii tehnice.

”Dacă vrea să își ducă contractul la sfârșit să antreneze portarii”, spune Cristian Gentea despre viitorul în club al lui Prepeliță

Andrei Prepeliță a salvat FC Argeș și a dus echipa în play-off. Rezultate care i-au adus continuitatea la timona echipei. La pachet însă, firesc după prestația de anul trecut, cu pretenții în creștere.

ADVERTISEMENT

Însă. din august încoace, echipa n-a reușit decât un succes în toate competițiile, un 1-0 cu Universitatea Craiova. Lucrurile încă nu sunt dramatice. Dar eșecul cu Petrolul i-a fost fatal lui Prepeliță. Al cărui loc a fost luat de Constantin Schumacher.

Iar primarul Cristian Gentea spune că decizia are la origine nu doar poziția din clasament, ci și faptul că a ascuns acte de indisciplină în cadrul echipei. Îi reproșează, în plus, campania de transferuri. Și, îi transmite tranșant, că poate rămâne în club, dar pe postul pe care este angajat. Cel de antrenor cu portarii. Pentru că nu deține licența PRO.

ADVERTISEMENT

”Nu imi place sa intervin, dar observ că domnului Prepeliță îi scapă niste elemente. Vad că nu vă comunică absolut nimic despre actele de indisciplină grave întâmplate în ultimele trei săptămâni la echipă sub mandatul dânsului.

A facut vreun referat? A luat vreo decizie? Ok! A salvat echipa și a dus-o apoi în play off, dar se dorește trecerea la un alt nivel. Asta și-a dorit Consiliul director.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu i-a copt nimic domnului Prepeliță. Însă, dânsul vă spune că nu mai comunică cu nimeni din club de mai bine de două luni și jumătate? Probabil vorbește cu Jean Vlădoiu, dar nu este doar dânsul în acest club.

Am ințeles că i s-a dat mână liberă la echipă și au adus ce jucători au decis ei, jucători pentru care s-au făcut mari sacrificii. Și ce vedem? Unii dintre ei nici macar nu mai prind lotul.

ADVERTISEMENT

Domnul Prepeliță are contract de antrenor cu portarii. Foarte bine dacă vrea să își ducă contractul la sfârsit. Să stea să antreneze portarii. Însă, nu înțelege totuși că cei din Consiliul director doresc să trecem la un alt nivel?”, a declarat Gentea pentru ProSport.

ADVERTISEMENT
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română