Carousel hot news

Începe APOCALIPSA lupilor? Primarul Ploieştiului, la DNA

Iulian Bădescu, primarul Ploieştiului, este anchetat în acest moment la sediul DNA în dosarul în care se face referire la  acordarea din partea autorităţilor locale a 3 milioane de euro de la...
Autor: George Nistor | 27.01.2014 | 10:59
Începe APOCALIPSA lupilor? Primarul Ploieştiului, la DNA

Iulian Bădescu, primarul Ploieştiului, este anchetat în acest moment la sediul DNA în dosarul în care se face referire la  acordarea din partea autorităţilor locale a 3 milioane de euro de la buget ca premii pentru clubul Petrolul, anunţă Mediafax.

În cursul săptămînii trecute, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au ridicat mai multe documente de la sediul Primăriei Ploieşti care au la bază plăţile din bugetul local către Asociaţia “Lupii Galbeni”, patronată de Dan Capră. Primarul municipiului Ploieşti susţine că demersul ar fi făcut ca urmare a unei sesizări făcută de o fostă directoare economică a primăriei. Aceasta ar fi fost concediată pentru că nu a dorit să semneze documentele de transfer al banilor. Directoarea a fost demisă prin vot de către membrii Comisiei de Disciplină a Primăriei Ploieşti.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!