News
notix pixel id

Primarul PSD Emilian Pop este acuzat că a împușcat o vecină, în loc de iepure. Edilul este din județul Maramureș – Audio

22.11.2019 | 14:44
Primarul PSD Emilian Pop este acuzat că a împușcat o vecină, în loc de iepure. Edilul este din județul Maramureș - Audio
Primarul Emilian Pop, acuzat că a împușcat o vecină. Sursa foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Edilul comunei Săcălășeni, Emilian Pop de la PSD, este acuzat că a împușcat o vecină dorind să țintească un iepure. Femeia care a fost nimerită de glonte stă la trei case de locul în care primarul, pasionat de vânătoare, a tras.

Primarul Emilian Pop, acuzat că a împușcat din greșeală o vecină

Incidentul a avut loc ieri după-amiază, undeva înainte de ora 17:00, conform observator.tv. Cei care au asistat la acest incident nefericit susțin că nu e prima oară când primarul satului din județul Maramureș iese la vânătoare de iepuri și fazani, doar că de data aceasta a greșit ținta.

Edilul recunoaște că a ieșit la împușcat iepuri, dar că a fost nimerită tanti Ana Moja, o femeie în vârstă de 67 de ani. De teamă, femeia nu a sunat la 112, iar când a fost  nimerită de glonte a crezut că a fost lovită de o pietricică.

ADVERTISEMENT

Edilul spune că vecina a fost lovită de o pietricică

Localnicii au sărit în ajutorul bătrânei și au sunat poliția. Primarul a negat evenimentul spunând că nu știe despre ce e vorba, iar apoi a spus că într-adevăr a folosit în după-amiaza zilei de ieri o armă ”jucărie” de top airsoft. Edilul și-a adus aminte apoi de vecina lui și a spus că a suferit o rană superficială aruncată după trecerea unei mașini mari.

Polițiștii verifică situația din Săcălășeni, căci localnicii sunt într-o ceață totală. Anchetatorii vor stabili cu certitudine dacă rana a fost provocată de arma folosită de Emilian Pop sau pur și simplu a fost nimerită de o piatră mai mică. Cei de la Inspectoratul Județean de Poliție din Maramureș nu au oferit încă o poziție oficială în acest caz, notează vasiledale.ro.

ADVERTISEMENT

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri