Life

Cine este soția primarului Vasile din Las Fierbinți: “Avem mulți ani împreună”

Toată lumea îl cunoaște pe Gheorghe Ifrim, primarul Vasile din Las Fierbinți, însă sunt puțin cei care știu cum arată soția acestuia. Roxana a fost mereu o prezență foarte discretă.
09.11.2021 | 19:08
Cine este sotia primarului Vasile din Las Fierbinti Avem multi ani impreuna
Soția primarului Vasile din Las Fierbinți, o prezență discretă. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cunoscutul actor apare în fiecare săptămână pe micul ecran, iar personajul său din Las Fierbinți stârnește mereu hohote de râs. Sunt puțini însă cei care știu cum arată soția lui Gheorghe Ifrim.

Roxana a fost mereu o prezență extrem de discretă și a preferat să nu apară în lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Cei doi formează un cuplu de aproape 26 de ani și au împreună doi băieți.

Cine este soția primarului Vasile din Las Fierbinți: “Avem mulți ani împreună”

Gheorghe Ifrim a fost mereu discret când a fost vorba despre viața sa personală. Mai mult, soția sa își dorește să nu fie în lumina reflectoarelor și a apărut în public alături de cunoscutul actor foarte rar.

Gheorghe Ifrim și Roxana s-au cunoscut în vremea studenției. Formează un cuplu de aproape 26 de ani și au doi copii. Actorul spune că relația lor este una extrem de frumoasă, bazată pe dragoste și iubire.

ADVERTISEMENT

“Familie suntem din 2001, căsătoriți oficial, dar așa ne știm din 1995, din anul al doilea de facultate. Avem mulți ani împreună, frumoși, și cu bune, și cu rele, că Dumnezeu nu îți dă numai bucurii.

Dar am trecut cu grijă peste toate, dragostea și iubirea înving întotdeauna, asta e cel mai important într-o căsnicie”, declara Gheorghe Ifrim pentru Libertatea.ro, în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Roxana a terminat cursurile Facultății de Drept, dar a preferat să rămână acasă și să se îngrijească de cei doi copii. Gheorghe Ifrim recunoaște că fără ajutorul soției sale nu ar fi reușit să aibă o asemenea carieră.

“Soția m-a susținut tot timpul în meseria asta și m-a echilibrat, mi-a crescut copilașii, ea s-a sacrificat așa în sensul frumos pentru copii.

ADVERTISEMENT

A terminat Dreptul, dar și-a dorit să rămână cu copiii, să îi crească și a făcut foarte bine, pentru că se simte chestia asta”, a mai spus cunoscutul actor din Las Fierbinți. 

Fratele lui Gheorghe Ifrim este tot actor

Gheorghe Ifrim are un frate mai mare, Lucian. Este tot actor, iar asemănarea dintre cei doi este izbitoare, mulți crezând că sunt gemeni. Lucian a devenit cunoscut după rolul interpretat în serialul Îngerașii, care a fost difuzat în urmă cu câțiva ani. În anul 2016, cei doi frați au filmat împreună pentru producția Bacalaoreat.

ADVERTISEMENT