Carousel hot news

BOMBĂ: Piovaccari A JUCAT în două meciuri TRUCATE!

Pe masa procurorilor din Cremona, care investighează noul scandal de pariuri din Italia, botezat "Last Bet", se află o listă cu 90 de meciuri suspectate că n-au fost corecte, în scopul obţinerii...
18.12.2013 | 17:12
BOMBĂ: Piovaccari A JUCAT în două meciuri TRUCATE!
Federico Piovaccari, tricou alb, nr.11, nu s-a omorît cu firea în deplasarea de la Raggio Calabria

Pe masa procurorilor din Cremona, care investighează noul scandal de pariuri din Italia, botezat “Last Bet”, se află o listă cu 90 de meciuri suspectate că n-au fost corecte, în scopul obţinerii de avantaje financiare din pariuri. Printre cei care au făcut parte din acest carusel sînt şi două nume foarte cunoscute fotbalului din România, fundaşul Ştefan Radu de la Lazio, şi, surpriză, vîrful Stelei, Federico Piovaccari. Acesta s-a aflat pe teren în două partide anchetate de procurori, îmbrăcînd tricoul echipei de Serie B Grosseto, unde a evoluat ultima oară, sub formă de împrumut de la Sampdoria, înainte de a veni la campioana României.

Echipa sa a pierdut ambele partide

Grosseto a început sezonul trecut din Serie B  cu o penalizare de şase puncte şi a rămas mereu pe ultimul loc de la început pînă la final. Se vede treaba însă că, nici penalizată, Grosseto nu a renunţat la cîştigurile din trucarea partidelor, pentru că apare cu trei meciuri pe lista procurorilor. În prima, Spezia – Grosseto, scor 2-1, din 6 aprilie 2013, Federico nu s-a aflat pe teren. Prima dată cînd Piovaccari a intrat pe teren într-un meci presupus aranjat s-a petrecut pe data de 20 aprilie, în partida Grosseto – Livorno, scor 0-2. Cel de-al doilea meci dubios cu stelistul printre actori a fost pe 11 mai, Grosseto cedînd pe terenul Regginei, la Reggio Calabria, cu 1-0.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri