Sport

Prime de Europa pentru moldoveni înainte de Universitatea Craiova – FC Botoșani. „Avem niște mici socoteli, de vreo 150.000 de euro”

Valeriu Iftime a anunțat că jucătorii lui FC Botoșani au prime de Europa înainte de barajul pentru cupele europene cu Universitatea Craiova.
27.05.2022 | 09:03
Prime de Europa pentru moldoveni inainte de Universitatea Craiova  FC Botosani Avem niste mici socoteli de vreo 150000 de euro
Prime de Europa pentru moldoveni înainte de Craiova - Botoșani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul moldovenilor se bucură pentru că FC Botoșani are șansa de a ajunge în cupele europene prin prisma barajului și speră ca jucătorii lui Marius Croitoru să reușească să se impună.

Prime de Europa pentru moldoveni înainte de Universitatea Craiova – FC Botoșani

Valeriu Iftime a anunțat că jucătorii lui FC Botoșani au prime de Europa dacă vor reuși să câștige barajul pentru cupele europene cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„E un meci capital pentru noi, e capital și pentru noi. Avem prime, 150.000 de euro pentru calificările astea. Sunt acolo niște mici socoteli, unii și-au pus prime pentru locul trei, unii prime pentru Conference League.

Eu cred că dacă jucăm, ar fi extraordinar să câștigăm, ar fi o bucurie și o realizare enormă pentru Botoșani. Să vedem cât de șmecheri sunt botoșănenii, care își pierd șunca din fasole când vine boierul acasă”, a spus Valeriu Iftime, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Eu nu l-aș da afară pe Reghecampf!”

Valeriu Iftime a continuat și a vorbit despre situația lui Laurențiu Reghecampf, care are postul în pericol în cazul în care oltenii nu trec de FC Botoșani, iar patronul moldovenilor nu crede că șefii ar trebui să îl demită pe „Reghe”, indiferent de ce se va întâmpla în meciul direct:

„La noi nu sunt zvonuri cu antrenorul. Eu separ bine lucrurile astea, antrenorul e antrenor, e pe termen lung, nu e pentru un meci.

ADVERTISEMENT

Eu nu l-aș da afară pe Reghecampf, dar nu mă pun în pielea altora. Eu aș vrea să îl mai văd pe Marius Croitoru un an sau doi ani, până când renunță el la noi”.

„El e un tip ok, face lucruri bune la Botoșani, îl mai face presa mai bun decât este, dar sunt foarte mulțumit de el”, a mai spus Valeriu Iftime și despre Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

Barajul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani se va juca vineri, 27 mai, la ora 20:30.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani 1,55 este cota pentru „1x și sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT