Life

Primele concluzii cu privire la moartea lui Taylor Hawkins. Ce s-a întâmplat cu bateristul trupei Foo Fighters

Taylor Hawkins a murit în timp ce formația americană se afla într-un turneu în Columbia. Anchetatorii au anunțat primele concluzii cu privire la moartea artistului.
27.03.2022 | 14:36
Primele concluzii cu privire la moartea lui Taylor Hawkins Ce sa intamplat cu bateristul trupei Foo Fighters
Primele concluzii cu privire la moartea lui Taylor Hawkins. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Taylor Hawkins în vârstă de 50 de ani a murit într-un hotel din Bogota vineri seara. Anchetatorii au aflat că toboșarul trupei de rock alternativ consumase mai multe substanțe cu puțin timp înainte de a deceda.

Primele concluzii cu privire la moartea lui Taylor Hawkins. Ce s-a întâmplat cu bateristul trupei Foo Fighters

Anchetatorii columbieni au anunțat că Taylor Hawkins consumase înainte de a deceda canabis, opiacee, dar și antidepresive. Artistul a fost găsit mort vineri seara într-un hotel din Bogota. Bateristul s-ar fi plâns de dureri de cap, iar personalul hotelului a chemat imediat un medic, dar acesta nu l-a mai putut salva.

ADVERTISEMENT

“Analiza toxicologică arată că au fost găsite zece substanțe în corpul lui Taylor Hawkins, între care THC (canabis), antidepresive, benzodiazepine și opiacee.

Pentru a clarifica pe deplin faptele care au condus la moartea lui Hawkins medicii legiști lucrează în continuare”, se arată în comunicatul remis de autorități.

ADVERTISEMENT

Foo Fighters este una dintre cele mai cunoscute formații de rock alternativ din SUA și a câștigat 12 premii Grammy. Vineri, ar fi trebuit să aibă un concert în Bogota. Trupa a anulat și evenimentul din Sao Paulo programat pe 27 martie.

“Familia Foo Fighters este devastată de pierderea tragică și prematură a dragului nostru Taylor Hawkins. Spiritul său muzical și râsul său contagios vor dăinui pentru totdeauna în noi toți.

ADVERTISEMENT

Inimile noastre sunt alături de soția, copiii și familia sa și cerem ca intimitatea lor să fie tratată cu cel mai mare respect în aceste momente dificile, de neimaginat”, au transmis colegii lui Hawkins.

Taylor Hawkins s-a alăturat celor de la Foo Fighters în 1997. Înainte a cântat cu Alanis Morissette. Trupa a fost fondată în anul 1994 de Dave Grohl, bateristul celor de la Nirvana, după moartea lui Kurt Cobain.

ADVERTISEMENT

Foo Fighters a lansat 10 albume de studio și mai multe single-uri și a fost inclusă în panteonul Rock & Roll Hall of Fame în 20021

ADVERTISEMENT