Sport

Primele cuvinte ale lui Sergio Ramos după ce a semnat cu PSG: „Numărul ales e din cauza unei superstiții!”

Sergio Ramos a oferit primul interviu din postura de jucător al lui PSG.
07.07.2021 | 22:38
Primele cuvinte ale lui Sergio Ramos dupa ce a semnat cu PSG Numarul ales e din cauza unei superstitii
ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al lui Real Madrid a ajuns la vicecampioana Spaniei, liber de contract, după ce a refuzat să își prelungească înțelegerea cu madrilenii.

Sergio Ramos va purta numărul 4 la PSG, număr pe care l-a purtat și la Real Madrid, despre care spune că este foarte legat, având o superstiție în privința cifrei 4.

ADVERTISEMENT

Primele cuvinte ale lui Sergio Ramos după ce a semnat cu PSG

Sergio Ramos a semnat cu PSG, iar fostul căpitan al lui Real Madrid a oferit primele declarații din postura de jucător al vicecampioanei Franței:

Pentru mine este un privilegiu să port acest tricou și la o echipă atât de frumoasă ca Paris Saint-Germain. Va fi astfel ceva special să joc aici la Paris!”.

ADVERTISEMENT

„Acest număr 4, eu îl doresc pentru că am și o superstiție legată de el, am purtat acest număr de la debut, iar apoi m-a însoțit de-a lungul carierei.

Mi-a adus noroc și atâtea victorii. Acum, numărul 4 face parte din mine, și ca om și ca fotbalist profesionist”, a mai spus Sergio Ramos pentru jurnaliștii francezi, explicând alegerea numărului 4.

ADVERTISEMENT
  • 35 de ani este vârsta lui Sergio Ramos

Sergio Ramos nu a prin lotul Spaniei pentru EURO 2020

Pare ciudat, dar Sergio Ramos nu a prins lotul Spaniei pentru EURO 2020, Luis Enrique motivându-și decizie din perspectiva ultimului sezon al lui Ramos, în care a fost o bună perioadă de timp accidentat.

Victor Pițurcă a vorbit imediat după duelul din sferturile de finală ale EURO 2020, dintre Spania și Elveția, spunând că în locul lui Enrique l-ar fi luat pe Sergio Ramos, chiar dacă ar fi fost nevoit să îl țină rezervă.

ADVERTISEMENT

„Am fost foarte surprins că selecționerul Spaniei nu a luat jucători de la Real Madrid. Eu cred că era normal să iei 2-3 jucători de la Real, dar iată că a reușit să ajungă în semifinale.

Eu cred că Ramos ar fi trebuit să-l ia pe Ramos, măcar să stea pe bancă, cum l-am luat eu pe Ciprian când nu avea echipă și nu juca. Eu pe Ramos îl luam măcar pe bancă lângă mine.

Eu înțeleg ce a gândit Enrique, din punct de vedere profesional. Ar fi fost faza care l-ar fi putut distruge pe Enrique dacă nu-i ieșea”, a spus fostul selecționer la ProTV.

  • 10.000.000 de euro este cota de piață a lui Sergio Ramos, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT