Sport

Primele decizii luate de conducerea lui Dinamo după notificarea primită de la Nicolae Badea! Ce se întâmplă cu site-ul și denumirea clubului. Exclusiv

Nicolae Badea a trimis o notificare pe adresa clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare prin care interzice folosirea siglei și numelui "FC Dinamo". FANATIK a aflat primele decizii luate de oficialii clubului.
15.04.2022 | 19:55
Primele decizii luate de conducerea lui Dinamo dupa notificarea primita de la Nicolae Badea Ce se intampla cu siteul si denumirea clubului Exclusiv
Șefii lui Dinamo au luat primele decizii după interzicerea folosirii siglei și denumirii "FC Dinamo". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Clubul Dinamo a primit o notificare din partea societății lui Nicolae Badea prin care le este interzis să folosească denumirea “FC Dinamo”, siglele clubului și denumirea site-ului www.fcdinamo.ro.

Primele decizii luate de conducerea lui Dinamo după notificarea primită de la Nicolae Badea!

FANATIK a aflat că șefii lui Dinamo au luat act de notificarea omului de afaceri care deține 7% din societatea SC Dinamo 1948 SA, care activează în Casa Pariurilor Liga 1. Oficialii clubului pregătesc câteva schimbări.

ADVERTISEMENT

Noul site al clubului a fost lansat în urmă cu câteva zile, însă din nou vor interveni schimbări. Din informațiile FANATIK, oficialii clubului din Casa Pariurilor Liga 1 vor schimba adresa web a clubului, care va avea o altă denumire care să nu conțină sintagma “FC Dinamo”.

Nu se va mai folosi în spațiul public numele “FC Dinamo”

O altă măsură pe care au discutat-o șefii este evitarea în spațiul public a folosirii numelui “FC Dinamo” sau “Fotbal Club Dinamo”. În schimb, echipa va putea în continuare să se numească “Dinamo” și această denumire să fie folosită și în spațiul public.

ADVERTISEMENT

Astfel, Dinamo nu va fi nevoită să își schimbe numele, iar siglele vor putea fi folosite în continuare în scopuri sportive. În schimb, utilizarea numelui “FC Dinamo” și a celor două sigle cu câinii pe stemă sunt interzise pentru a fi folosite în scopuri comerciale.

Cei care administrează societatea SC Dinamo 1948 nu vor putea vinde produse cu denumirea “FC” sau “Fotbal Club” Dinamo și nici tricouri sau alte produse care să afișeze una dintre siglele protejate.

ADVERTISEMENT

Lovitură pentru marketingul clubului! Nu mai au voie să vândă produse cu sigla și numele “FC Dinamo”

Această notificare vine ca o lovitură la planurile de marketing ale clubului din Casa Pariurilor Liga 1. Clubul tocmai lansase un site nou și spera să atragă mai mulți bani prin vânzarea de produse cu însemnele lui Dinamo.

Din punct de vedere sportiv, Dinamo este condamnată să joace meci de baraj pentru a rămâne în Casa Pariurilor Liga 1, premieră nedorită pentru clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

O eventuală retrogradare în Liga a II-a ar fi dezastruoasă pentru “câini”, în condițiile în care un procent important din buget vine din drepturile tv. În acest moment, cei mai importanți investitori la club sunt membrii DDB și cei doi-trei sponsori care ajută cu bani clubul.

  • 1.300.000 de euro încasează Dinamo din drepturi tv într-un sezon
  • 4 victorii a obținut Dinamo în actuala stagiune

 

ADVERTISEMENT