Life

Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu după ce Alex Bodi a fost ridicat de DIICOT

11.11.2020 | 13:20
Primele declaratii ale Biancai Dragusanu dupa ce Alex Bodi a fost ridicat de DIICOT
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a oferit primele declarații pentru FANATIK după ce Alex Bodi a fost ridicat de către procurorii DIICOT într-un dosar de proxenetism, trafic de minori și de droguri cu mare risc. 

Fosta soție a omului de afaceri din Mediaș susține că nu avea la cunoștință acuzațiile pe care Alex Bodi le-a primit din partea procurorilor DIICOT, care au descins la locuința sa din zona Nordului din Capitală, unde până nu demult locuia cu vedeta tv.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit de 2 săptămâni, timp în care omul de afaceri s-a cuplat cu Daria Radionova, a cerut-o de nevastă, apoi s-a afișat cu ea în locații de lux din București. Fosta prezentatoare tv se afla în Dubai în tot acest timp, unde a plecat în urmă cu câteva zile, pentru a dezvolta o afacere cu Ramona Gabor, buna ei prietenă.

Culmea este că fosta soție speră că Alex Bodi să iasă basma curată din toată această poveste în care îl crede nevinovat.

ADVERTISEMENT

„Am aflat de pe internet, din presă, de la voi, ce s-a întâmplat. Sincer, habar nu aveam de toate aceste probleme. Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva, dar sunt convinsă că se vă dovedi că este nevinovat și că va reuși să iasă din toată situația asta ca de fiecare dată.

Cu siguranță va fi bine. Repet, nu știu nimic despre toate aceste acuzații. Noi nu mai suntem împreună și nu știam că este vizat pentru așa ceva”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mascații au descins în forță la locuința omului de afaceri

Alex Bodi a fost ridicat de mascați din casa din Voluntari
Primele imagini. Descindere la Alex Bodi acasă. Ce s-a întâmplat când au intrat mascații. Sursa foto: Poliția Română și Instagram

Fără să știe ce urmează să se întâmple, Alex Bodi a petrecut prin locații exclusiviste cu doar câteva ore înainte ca procurorii DIICOT să-l ridice și să-l ducă la audieri.

Procurorii DIICOT au descins la 23 de adrese din opt județe: Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea, pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism.

ADVERTISEMENT