News

Primele declarații ale criminalului lui Emi Pian. Reacția fulminantă a familiei interlopului ucis

07.08.2020 | 13:20
Primele declaratii ale criminalului lui Emi Pian Reactia fulminanta a familiei interlopului ucis
ADVERTISEMENT

Richard Gheorghe Emanuel, presupusul criminal al interlopului Emil Pian, a ieșit din spital și a fost dus la poliție unde a făcut primele declarații despre incidentul în care a fost implicat în noaptea de 3 spre 4 august. Tânărul în vârstă de 27 de ani s-a apărat și a declarat că este nevinovat.

De asemenea, suspectul principal în cazul uciderii temutului interlop din Giulești a mărturisit că îi mulțumește celui de Sus că a scăpat cu viață, precizând că cei din clanul Duduianu au vrut să-i cruțe viața.

ADVERTISEMENT

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață. A vrut să îmi curețe viața”, a spus Richard Gheorghe Emanuel înainte de a intra la audieri, relatează antena3.ro.

Criminalul lui Emi Pian, primele declarații. Cum a reacționat familia interlopului

Se pare că cei din clanul condus până de curând de Emi Pian nu doresc răzbunare. Mai mult decât atât, aceștia spun că lasă oamenii legii să-și facă treaba pentru a-l găsi pe cel vinovat de moartea liderului clanului Duduianu.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că oamenii lui Pian fac un pas în spate, lucru confirmat și de avocatul clanului. Bărbatul din clanul Rinu, despre care se spune că l-ar fi înjunghiat cu sânge rece pe Emi Pian, este cruțat în clipa de față de rudele decedatului.

„Nu ne răzbunăm, noi lăsăm poliția să își facă datoria. Sunt organe de Poliție și după lege, așa facem.

ADVERTISEMENT

Toți membrii familiei au fost audiați în calitate de martori, nu au fost formulate acuzații, niciun membru al familiei, al numitului Mototolea Florin, nu are calitate de suspect sau de inculpat.

Cel mai important aspect, nu va exista răzbunare, nu va exista război, a declarat familia interlopului ucis în noaptea de 4 august.

ADVERTISEMENT

După înmormântarea lui Emi Pian criminalul urmează să ajungă în fața staborului unde va fi judecat pentru faptele sale. Se spune că cei din clanul Rinu ar fi nevoiți să achite toate cheltuielile de înmormântare, dar și compensații financiare pentru urmașii interlopului, sumă ce ar putea ajunge la un milion de euro.

ADVERTISEMENT