Life

Primele declarații ale Gabrielei, soția lui Dani Oțil, după nuntă: ”Totul e perfect acum”

18.05.2021 | 14:02
Primele declaratii ale Gabrielei sotia lui Dani Otil dupa nunta Totul e perfect acum
Dani Otil fotografie de la nunta
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcaru, soția lui Dani Oțil, a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre nuntă și schimbările care au avut loc în viața ei.

Căsătoriți printr-o ceremonie discretă, în weekend, Gabriela și Dani Oțil par să fie mai fericiți ca niciodată, cei doi îndrăgostiți așteptând acum doar apariția pe lume a băiețelului lor.

ADVERTISEMENT

Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu, și Dani Oțil s-au logodit, la începutul anului trecut, iar în weekend cei doi s-au căsătorit, nași de nuntă fiind omul de afaceri timișorean Tinu Vidaicu și soția lui, Roxana Ionescu.

Gabriela, soția lui Dani Oțil, e fericită

În exclusivitate pentru FANATIK, Gabriela, soția lui Dani Oțil ne-a mărturisit ce se petrece, acum, cu ea, după nunta organizată chiar la restaurantul la care prezentatorul matinalului de la Antena 1 este coproprietar.

ADVERTISEMENT

”Totul este perfect acum, suntem fericiți împreună și ne iubim, iar asta e ceea ce contează”, a spus, pentru FANATIK, soția lui Dani Oțil, Gabriela.

Mai mult decât atât, recunoaște Gabriela Oțil, nunta nu a adus multe schimbări în viața ei, relația ei cu prezentatorul TV decurgând la fel ca înainte, ceremonia și actele semnate în weekend fiind mai mult o formalitate.

ADVERTISEMENT
Dani Otil
Dani Otil si Gabriela s-au casatorit in weekend, nunta lor fiind una discreta Sursa foto: Facebook

”Prima zi  ca doamna Oțil nu am simțit-o diferit. Adică nu s-a schimbat ceva, în mod special. Suntem la fel ca înainte, ne vedem de relația noastră. Despre nuntă nu vreau să spun prea multe lucruri, a fost un eveniment discret, alături de prietenii noștri, ne-am bucurat de tot ce s-a întâmplat”, a mai spus Gabriela, soția lui Dani Oțil.

Nașii lui Dani Oțil și ai Gabrielei sunt celebri

Dani Oțil și Gabriela, soția lui, au ales o pereche de nași celebri: Tinu Vidaicu, proprietarul unui club de fițe din Timișoara, alături de soția acestuia, una dintre cele mai cunoscute prezențe feminine din showbiz, Roxana Ionescu. De altfel, spun sursele noastre, relația de prietenie dintre Dani Oțil și Tinu Vidaicu este una foarte veche, cei doi fiind amici încă de pe vremea în care prezentatorul matinalului de la Antena 1 mai locuia în Timișoara.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela vor deveni părinți în luna august

Dani Oțil și Gabriela, soția lui, vor deveni părinții unui băiețel în luna august a acestui an, moment pe care amândoi par să îl aștepte cu nerăbdare. De altfel, Gabriela, soția lui Dani Oțil, vorbește adeseori despre perioada sarcinii, dezvăluindu-le urmăritorilor săi de pe conturile de socializare ce se petrece cu ea.

”Din păcate, la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții, deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, spunea, înainte de nuntă, Gabriela Prisăcariu, actualmente doamna Oțil, pe contul său de socializare.

În altă ordine de idei, anunțul că vor avea un băiețel a fost făcut de Gabriela, soția lui Dani Oțil, în stilul lor, unul plin de umor. „O să avem un băiețel. Eu mi-aș fi dorit fetiță, dar Dani a câștigat de data asta. Are bebelușul programul făcut pe primii 20 de ani”, mai spunea Gabriela pe pagina sa de socializare.

Gabriela, soția lui Dani Oțil, a fost fotomodel

Gabriela (29 de ani), soția lui Dani Oțil, s-a făcut remarcată în showbiz și datorită frumuseții sale, ea fiind unul dintre manechinele foarte bine cotate din România. De altfel, ea a participat și la emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”, iar de-a lungul timpului, până să rămână însărcinată, a făcut parada modei și în studioul matinalului prezentat de Dani Oțil.

ADVERTISEMENT