Life

Primele declarații ale iubitei lui Alin Oprea de la Talisman, după scandalul divorțului

20.11.2020 | 10:27
Primele declaratii ale iubitei lui Alin Oprea de la Talisman dupa scandalul divortului
Primele declarații ale iubitei lui Alin Oprea de la Talisman, după scandalul divorțului. Sursa foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Se pare că Alin Oprea a trecut peste despărțirea de soția lui și este implicat într-o relație cu noua lui parteneră, Medana. Cei doi sunt împreună înainte ca solistul să divorțeze oficial de soție, iar noua actuala iubită a făcut primele declarații după scandalul în care a fost implicat Alin Oprea. 

Fostul solistul al trupei Talisman, Alin Oprea, este fericit alături de noua parteneră după ce a divorțat de Larisa, după 22 de ani de căsnicie. Medana i-a făcut artistului o declarație de dragoste prin intermediul unui ziar public pentru a-și mărturisi sentimentele față de el.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea împlinește astăzi 49 de ani, iar iubita lui s-a asigurat că are parte e o zi specială, așa că s-a gândit să-și declare dragostea într-un mod diferit.

Primele declarații ale iubitei lui Alin Oprea de la Talisman, după scandalul divorțului

Alina Oprea a divorțat oficial de Larisa Uță în urmă cu câteva luni și au ajuns în fața notarului la sfârșitul lunii august. După o căsnicie de 22 de ani și doi copii, Melissa (18 ani), respectiv Adrian (21 de ani), cei doi au ales să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea și-a refăcut deja viața alături de altă parteneră și este mai fericit ca niciodată. Cu ocazia zilei lui de naștere care este astăzi, 20 noiembrie, iubita i-a făcut declarații publice artistului prin intermediul ziarului Click!. Iată ce i-a transmis Medana:

“Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!

ADVERTISEMENT

Tu eşti soarele vieţii mele. Aş putea să creionez zâmbete, însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie! (…) Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea.

Doar alături de tine am înţeles în sfârşit ce înseamnă iubirea. Iubesc să te iubesc, omul meu drag! Mulţumesc că exişti în viaţa mea şi că mi-ai dăruit Universul întreg! La mulţi ani, Alin!”

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt împreună din luna mai 2019, iar Alin Oprea i-ar fi cerut fostei soții să divorțeze pașnic, susținând că toți cei din jurul lor știau de relația artistului cu Medana. Cu toate acestea, Larisa Uță i-a declarat război cântărețului atunci când a plecat în turneu pe litoral în această vară, iar conflictele dintre ei au ajuns rapid în atenția presei.

Motivul despărțirii dintre cei doi a fost infidelitatea, venită din partea Larisei. Alin Oprea a fost șocat atunci când a aflat că soția l-a înșelat.

“Soţia mea îşi găsea consolarea în braţele altor bărbaţi. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieşită din comun, reuşind să suport un temperament coleric, un caracter dominator şi agresiv, acceptând până şi răutatea, minciuna şi manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităţilor ei”, spunea solistul.

Se pare că cei doi au trecut complet peste divorț și scandaluri, iar acum își trăiesc viața separați. Alin Oprea este mai fericit ca niciodată cu noua iubită și au o relație destul de serioasă.

ADVERTISEMENT
Tags: