News

Primele declarații ale lui Alec Baldwin după moartea Halynei Hutchins: „Un incident la un trilion de cazuri”

Într-o primă declarație dată presei după uciderea accidentală a Halynei Hutchins, actorul Alec Baldwin a spus că era prieten cu victima.
31.10.2021 | 11:11
Primele declaratii ale lui Alec Baldwin dupa moartea Halynei Hutchins Un incident la un trilion de cazuri
ADVERTISEMENT

Declarația dată unei agenții de presă mondenă de către Alec Baldwin a fost făcută de către celebrul actor în Vermont, în timp ce se lua prânzul cu soția sa.

Baldwin a spus că Halyna Hutchins, directoarea de imagine a filmului „Rust”, îi era prietenă, iar tragedia reprezintă un acciden care are loc „la un trilion de cazuri, scrie The Guardian, preluat de Digi24.ro.

ADVERTISEMENT

Actorul a făcut aceste declarații unor fotografi pentru a-i convinge să nu-i mai urmărească familia.

Alec Baldwin spune că era prieten cu victima

Se mai întâmplă accidente pe platourile de filmare, dar niciodata așa. Acesta a fost un incident care se întâmplă într-unul din un trilion de cazuri”, a spus Alec Baldwin.

ADVERTISEMENT

Declarația a fost filmată cu un telefon mobil de către soția actorului, Hilaria, care în timpul discuției a încercat la un  moment dat să pună capăt convorbirii.

Baldwin le-a mai spus fotografilor că nu poate da detalii legate de incident întrucât poliția din Santa Fe i-a ordonat să nu fac publice informații din ancheta demarată după accident.

ADVERTISEMENT

O femeie a murit. Eram prieteni, eram prieteni. Când am ajuns în Santa Fe pentru filmări, am ieșit cu ea la cină”, a afirmat actorul.

Alec Baldwin a adăugat că se află „în contact constant” cu soțul Halynei Hutchins și că este foarte îngrijorat cu privire la familia acesteia. „Am fost o echipă foarte bine sudată când acest eveniment oribil s-a întâmplat”, a mai spus Baldwin.

ADVERTISEMENT

Pistolul avea un glonț letal pe țeavă

Alec Baldwin a ucis o persoană și a rănit o alta cu un pistol din recuzită pe platourile de filmare ale westernului Rust, pe 22 octombrie.

Halyna Hutchins, directorul de imagine al peliculei, a fost dusă de urgență la spital, dar medicii nu au putut să-i salveze viața. Joel Souza, regizorul filmului, a fost rănit, dar viața sa nu se mai află în pericol.

Potrivit primelor date din anchetă, pistolul primit de Baldwin pe platoul de filmare era încărcat cu un singur glonț letal.

Ancheta urmează să descopere cum a ajuns proiectilul real într-o armă de recuzită. Aceasta ar fi trebuit să fie încărcată cu gloanțe oarbe, care conțin pulbere similară muniției reale.

ADVERTISEMENT