Fotbal intern

Primele declarații ale lui Alexandru Chipciu după ce a semnat cu CFR Cluj: ”E echipa perfectă pentru mine”. VIDEO

18.01.2020 | 13:46
Primele declaratii ale lui Alexandru Chipciu dupa ce a semnat cu CFR Cluj E echipa perfecta pentru mine VIDEO
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Alexandru Chipciu a oferit primele declarații după ce a semnat contractul cu CFR Cluj și a devenit oficial jucătorul liderului din Casa Pariurilor Liga 1.

Primele declarații ale lui Alexandru Chipciu după ce a semnat cu CFR Cluj: ”Mi-era greu să plec foarte departe cu familia”

”Mă simt destul de motivat, am fost şi emoţionat când am interacţionat cu jucătorii, echipa, staff-ul, sunt pregătit pentru meciurile pe care le vom avea de jucat”, a fost primele declarații ale lui Alexandru Chipciu după ce a semnat oficial cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Analizând toate ofertele pe care le-am avut, CFR a atins toate punctele care m-au interesat pe mine, în principal familia, pentru că mi-era greu să plec foarte departe cu familia, având patru fete”, a mai spus internaționalul român.

Bine ai venit, Alexandru Chipciu!

Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul începutului de an în fotbalul românesc! Mijlocașul Alexandru Chipciu a semnat cu echipa noastră și s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu în cantonamentul din Spania.Suntem bucuroși că unul dintre cei mai buni și constanți fotbaliști de la Echipa Națională a României a sosit în Gruia și ne va ajuta în atingerea obiectivelor noastre.Alexandru Chipciu are 47 de meciuri în tricoul primei reprezentative și 6 goluri înscrise. În cariera sa, mijlocașul român a evoluat la echipe precum: Anderlecht, Sparta Praga, FCSB sau FC Brașov și a reușit să câștige de trei ori titlul în România, o dată Cupa și Supercupa României, de două ori Cupa Ligii, dar și campionatul și Supercupa Belgiei.Bun venit la CFR Cluj și multă baftă în tricoul “alb-vișiniu”, Alexandru Chipciu!#CampioanaNoastra #BunVenit #AlexandruChipciu

Gepostet von Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA am Samstag, 18. Januar 2020

”Este o provocare frumoasă să lucrez cu Dan Petrescu”

”CFR este echipa unde m-aş putea integra foarte bine, Clujul este un oraş foarte frumos. Din Turcia erau oferte mai bune din punct de vedere financiar, dar am decis că CFR Cluj e echipa perfectă pentru mine deoarece joacă în Europa, se bate la campionat”, a afirmat Chipciu.

ADVERTISEMENT

”Este o provocare frumoasă să lucrez cu Dan Petrescu, am auzit multe despre el ca antrenor. Şi ca stil îmi place, când am avut antrenor comparabil ca stil, m-am simţit foarte bine. Am renunţat la salariul pe care îl aveam de luat pentru a juca, pentru a simţi din nou bucuria fotbalului”, a încheiat el.

Mihai Stoica, reacție dură după anunțarea transferului

Mutarea lui Alex Chipciu la CFR Cluj a fost anunțată în exlusivitate de FANATIK în urmă cu o săptămână. Jucătorul se află deja în cantonamentul ardelenilor din Spania.

ADVERTISEMENT

Directorul sportiv al clubului FCSB, Mihai Stoica, a avut o reacție dură după transferul lui Alex Chipciu la CFR Cluj. Oficialul ”roș-albaștrilor” s-a declarat dezamăgit de alegerea făcută de fostul jucător al vicecampioanei României.

Chipciu ar putea debuta oficial în meciul cu FCSB

Impresarul jucătorului, Dragoș Sîrbu, a vorbit pentru FANATIK despre una dintre cele mai importante mutări din fotbalul românesc din această iarnă, transferul lui Alex Chipciu la CFR Cluj. Agentul susține că principalul motiv care a dus la revenirea jucătorului în Liga 1 este legat de familie, Gaziantep oferind un salariu mai mare.

ADVERTISEMENT

Alex Chipciu a semnat un contract valabil doi ani și jumătate cu CFR Cluj și va încasa un salariu lunar de 20.000 de euro. Mai mult, fotbalistul de 30 de ani a primit 100.000 de euro la semnătură. El ar putea debuta oficial chiar î mpotriva ultimei echipe la care a evoluat în România, FCSB.

ADVERTISEMENT