Sport

Primele declarații ale lui Bernd Storck, noul antrenor al lui Sepsi: „Obiectivul e dificil, dar nu mi-e teamă”

Bernd Storck, noul antrenor al lui Sepsi, a oferit primele declarații de când a preluat echipa și a vorbit despre obiectivul pe care îl are.
30.11.2023 | 19:35
Primele declaratii ale lui Bernd Storck noul antrenor al lui Sepsi Obiectivul e dificil dar nu mie teama
Primele declarații ale lui Bernd Storck, noul antrenor al lui Sepsi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer al naționalei Ungariei a recunoscut că obiectivul de a duce echipa în play-off-ul SuperLigii 1 este unul dificil, însă a mai spus că nu îi este teamă de o nouă provocare.

Primele declarații ale lui Bernd Storck, noul antrenor al lui Sepsi

Bernd Storck a oferit primele declarații de când a preluat-o pe Sepsi, spunând că este bucuros pentru că a acceptat oferta de a deveni antrenorul principal al covăsnenilor: „Îmi prezint scuzele pentru întârziere.

ADVERTISEMENT

Am aterizat la timp, dar străzile au fost foarte aglomerate. Sunt foarte fericit să fiu aici. Cred că am avut întâlniri foarte bune timp de două zile, am vorbit despre proiectul de aici, am văzut acest stadion frumos și am fost motivat instant să vin aici.

Avem un obiectiv mare, voi face totul pentru a urca echipa unde merită să fie. Am văzut câteva meciuri ale echipei, consider că avem mult potențial, mulți jucători buni. Îi voi antrena din greu, pentru a-i face mai buni, pentru a fi mândri de ei la finalul sezonului”.

ADVERTISEMENT

„Play-off-ul e un obiectiv dificil!”

„Play-off-ul este un obiectiv dificil, dar nu îmi e teamă. Obiectivul meu este întotdeauna să fac echipa mai bună. Am viziunea mea cu privire la cum trebuie să jucăm pe viitor, când avem mingea și când nu o avem.

Cred că avem mulți jucători buni și că-i pot aduce la nivelul necesar. Am o săptămână să pregătesc echipa pentru meciul cu Dinamo. Va fi dificil, dar cu ajutorul suporterilor și a tuturor celor din staff vom pregăti bine echipa”, a mai spus noul antrenor al lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, patronul Laszlo Dioszegi a ținut să îi mulțumească lui Liviu Ciobotariu pentru perioada în care a pregătit echipa: „Vreau să le mulțumesc domnului Ciobotariu și staff-ului pentru tot ceea ce au făcut.

Să nu uităm că am câștigat o Supercupă alături de dânsul și că ne-a lipsit un fir de ață ca să intrăm în grupele Conference League, ceea ce este mare lucru. Am pierdut un antrenor, dar am câștigat un prieten. El și toți din staff-ul lui sunt oameni corecți, le doresc tot binele din lume”.

ADVERTISEMENT

„Suntem foarte onorați că a răspuns pozitiv cererilor noastre. Sper din toată inima că vom avea o colaborare frumoasă și fructuoasă. Nu suntem într-o situație foarte bună, dar știu un lucru. Cu mâna de fier și experiența domnului vom ieși din acest impas. Sper ca lucrurile să meargă spre bine”, a mai spus patronul lui Sepsi

ADVERTISEMENT