Fotbal intern

“RATAŢII din Pipera sînt primitivi. E PROSTIE PURĂ”

UPDATE ora 18:42...
03.02.2014 | 09:10
RATATII din Pipera sint primitivi E PROSTIE PURA
ADVERTISEMENT

UPDATE ora 18:42

Vezi filmuleţul despărţirii emoţionante a căpitanului Alexandru Bourceanu de Steaua:

www.fanatik.ro

UPDATE 17:28. Alexandru Bourceanu a semnat cu Trabzonspor! Contractul i se întinde pe trei ani şi jumătate, iar surse fanatik.ro au dezvăluit că mijlocaşul va incasa un salariu fabulos: Pînă în vară şi în anul următor, Alex va avea un salariu de 70.000 de euro lunar. Apoi în următorul sezon va cîştiga 900.000 de euro pe an, iar în ultimul an de contract va primi un milion de euro!”, au dezvăluit sursele fanatik.ro

UPDATE 17:10. Agentul FIFA, Victor Becali nu a fost surprins de acuzele lui Alexandru Bourceanu, motivînd că în spatele declaraţiile pe care le-a făcut mijlocaşul se află Anamaria Prodan. “Nu mă interesează ce spune şi nu cred că sînt cuvintele lui. Poate i-a dictat cineva. Am impresia că cineva o face pe doamna învăţătoare şi Bourceanu a scris după dictare. Nu sînt dezamăgit de Bourceanu pentru că asta ar fi însemnat că l-am apreciat, ceea ce nu s-a întîmplat niciodată”, a spus Becali la Radio GSP.

ADVERTISEMENT

UPDATE 16:23

Vezi video:

UPDATE 13:01. În acest moment, fostul stelist efectuează vizita medicală! Imediat ce o va termina, Alexandru Bourceanu va semna contractul cu Trabzonspor.

bourceanu
….

Alexandru Bourceanu a oferit, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, o replică dură fraţilor Ioan şi Victor Becali. Victor Becali n-a suportat umilinţa transferului lui Bourceanu de la Steaua la Trabzonspor şi l-a terfelit cum i-a venit la gură pe fostul căpitan al Stelei. “E teleghidat. Nu mi-l scoateţi prea inteligent”, a spus Victor Becali sîmbătă. Bourceanu a reacţionat pentru FANATIK.RO: “Nu îmi doresc să intru în polemică cu acest specimen! Este mult sub nivelul meu, al antrenorului Reghecampf, al echipei Steaua şi chiar al multora din viitorii indivizi cu care va coabita în curînd… Nimic misterios sau surprinzător în acest fel de a gîndi al acestui bădăran limbut. Secretul ţine, pur şi simplu, de prostie şi invidie, de prostia pură pe care o dezlănţuie numai şi numai momentele de anomalie din ţara asta. Rataţii din Pipera au ajuns cunoscuţi pentru că regulile de competiţie şi egalitatea de şanse au fost stîrpite. Dacă Anamaria Reghecampf îşi făcea mai devreme loc în meseria asta, aceste exemplare primitive erau de mult excluse din vizorul acestei generaţii ignorante şi leneşe de carte sau efort”, a răbufnit Alexandru Bourceanu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Prodanca: “S-au remarcat prin apariţiile la DNA”

Anamaria Prodan l-a atacat, la rîndul ei, foarte violent pe Victor Becali: “Limbutul ăsta de Victor gîndeşte precum scroafa în copac. Omul e atît de pierdut şi de limitat, încît ajunge să inventeze lucruri incredibile doar pentru a denigra familia Reghecampf! Dar, în fapt, toate tîmpeniile astea pe care le inventează, le-au trăit chiar ei, de-a lungul aventurilor lor ruşinoase. Imaginaţia lor bogată e ridicolă şi chiar au senzaţia că dacă vorbesc mult, repede şi prost înseamnă că există, dar falsul este cataclismic. Ei nu mai există de multă vreme, iar realizările noastre sînt foarte greu de îndurat. În ultimii ani, cei doi fraţi nu s-au remarcat decît prin apariţiile de la DNA şi prin nivelul de degradare lingvistic fără precedent. Nu există termen de comparaţie între ei şi noi şi atunci apare disperarea. Iar cînd eşti disperat inventezi, fabulezi, clachezi şi ajungi să porţi brăţară pe mînă”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro

FANATIK.RO, preluat de FANATIK-ul din Turcia

Scandalul dintre Alexandru Bourceanu şi fraţii Victor şi Ioan Becali a ajuns şi în paginile ziarelor de sport din Turcia, care au tratat pe larg acest scandal. Publicaţia Fanatik din Turcia a preluat scrisoarea lui Bourceanu către conducerea clubului Trabzonspor, în care a dat de pămînt cu verii patronului Stelei şi care a fost publicată, în exclusivitate de FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

BOURCEANU presa turcia
………..

Fanii şi presa din Turcia l-au primit foarte bine pe Alexandru Bourceanu. Fostul căpitan al Stelei a semnat cu Trabzonspor şi a oferit deja primele declaraţii din postura de jucător al clubului turc.

„Am urmărit campionatul Turciei, am venit într-o ligă pe care o cunosc şi de abia aştept să joc aici”, a fost prima declaraţie a lui Bourceanu în faţa jurnaliştilor.

ADVERTISEMENT

Presa turcă vede în venirea românului la Trabzon, drept o achiziţie de marcă. “Alex Bourceanu a strîns 32 de meciuri în acest sezon, oferind nouă pase de gol. Totodată, Bourceanu a fost căpitanul Stelei. Este un mijlocaş puternic fizic şi cu un şut puternic“, relatează site-ul Haberciniz.tr. „Gattuso a semnat cu Trabzonspor”, a fost unul dintre titlurile site-ului Medya Trabzon.

ADVERTISEMENT