Life

Primele declarații ale lui Ciprian Cernea, fiul artistei Irina Loghin, de pe patul de spital, după ce s-a infectat cu coronavirus

01.09.2020 | 16:52
Primele declaratii ale lui Ciprian Cernea fiul artistei Irina Loghin de pe patul de spital dupa ce sa infectat cu coronavirus
ADVERTISEMENT

Irina Loghin, soțul și fiul artistei sunt internați la Spitalul Matei Balș din Capitală, după ce au fost confirmați cu noul coronavirus.

Ciprian Cernea a făcut primele declarații de presă la patru zile după ce s-a aflat că întreaga familie suferă de COVID-19.

ADVERTISEMENT

Fiul artisei a mărturisit de pe patul de spital că a făcut cea mai ușoară formă a acestui virus.

Ciprian Cernea, fiul Irinei Loghin, declarații despre starea de sănătate

Din fericire pentru familia artistei, atât fiul ei, Ciprian Cernea, cât și soțul, Ion Cernea, se află într-o stare bună de sănătate, iar în câteva zile speră să poată pleca acasă, să fie liberi să circule din nou pe stradă.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Irina Loghin și familia acesteia au fost infectați cu noul coronavirus. În primă fază, artista a ieșit la primul test negativă, însă, până la urmă, a fost confirmată și ea pozitiv.

Ciprian Cernea, alături de mama sa, celebra Irina Loghin
Ciprian Cernea, alături de mama sa, celebra Irina Loghin

„ În funcție de rezultate ne vor da externarea. Neavând simptome, probabil ne vor da drumul acasă. Ne simțim bine. Nu am avut nimic. Suntem ok și mai avem un pic și într-o săptămână putem ieși pe stradă. Deja au trecut 10 zile, adică două săptămâni de la infectare. Ultimele teste au ieșit negative. Noi le-am făcut în același timp, nu avem de unde să știm care de la care s-a infectat. Nu putem acuza pe nimeni.”, a spus Ciprian Cernea la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Deși este asintomatic, Ciprian Cernea este speriat de virus și este de părere că poate face mult rău acest virus care poate suferi mutații periculoase.

„ E atât de păcătos. Este un virus atât de parșiv, încât nu se știe nici 20% din ce poate face. Problema cea mai mare este că vor fi infectați cu toții. Vor crește cazurile. Problema cea mai mare este să se transforme tulpina. Noi am avut forma mai ușoară.”, a spus Ciprian Loghin.

ADVERTISEMENT