Fotbal intern

Primele declaraţii ale lui Diogo Salomao si Thierry Moutinho la FCSB: “Nu este o presiune să joc cu Dinamo” / “Am luat imediat decizia”

21.07.2019 | 11:56
Primele declaratii ale lui Diogo Salomao si Thierry Moutinho la FCSB Nu este o presiune sa joc cu Dinamo  Am luat imediat decizia

Diogo Salomao şi Thierry Moutinho sunt ultimele transferuri făcute de FCSB în mercato, iar cei doi fotbalişti au fost prezentaţi în cadrul unei conferinţe de presă. Înainte de meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, noile achiziţii ale vicecampioanei României au oferit primele declaraţii.

Primele declaraţii ale lui Diogo Salomao si Thierry Moutinho la FCSB: “M-am gândit la toate aspectele”

Diogo Salomao şi Thierry Moutinho au oferit primele declaraţii după ce au semnat cu FCSB. Fostul dinamovist a susţinut că vicecampioana României este clubul care îi poate îndeplini toate condiţiile pentru performanţă. Fiind întrebat de situaţia lui Dinamo, fostul lui club, fotbalistul a evitat să ofere un răspuns.

“E o oportunitate pentru mine să joc pentru un club important din România. Sper să ajut cât mai mult echipa. Când am primit oferta a trebuit să mă gândesc la toate aspectele și mi-am dat seama că aici e clubul care-mi poate îndeplini toate condițiile. Cunoșteam țara, cunoșteam orașul. Cred că e o situație complicată la Dinamo. Nu comentez eu ce se întâmplă acolo. E frumos să joci într-un derby, dar nu va exista presiune pe mine să evoluez contra fostei echipe”, a declarat Diogo Salomao.

Primele declaraţii ale lui Diogo Salomao si Thierry Moutinho la FCSB
Primele declaraţii ale lui Diogo Salomao si Thierry Moutinho la FCSB

Thierry Moutinho: “Nu mi-a luat mult să mă gândesc”

Thierry Moutinho a vorbit despre momentele în care a primit oferta de la FCSB şi a susţinut că nu i-a luat prea mult până să accepte contractul. În plus, mijlocaşul ofensiv de 28 de ani a declarat că poate juca pe toate poziţiile de la mijloc în sus.

“Sunt fericit să fiu aici. Suntem la un club care ne oferă toate condițiile pentru a îndeplini toate obiectivele. Trebuie să fim concentrați pe tot parcursul campionatului. Eram acasă, așteptam oferte. Când a venit telefonul nu mi-a luat mult să mă gândesc. Am luat imediat decizia. Am jucat pe toate posturile de la mijloc în sus, n-am nicio problemă să cobor sau să urc”, a precizat Thierry Moutinho.